Η All For Blue νοιάζεται: Τι είναι η All For Blue;

Τι είναι η All For Blue;

Η All For Blue είναι μία διεθνής, μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2017 από την Κατερίνα Τοπούζογλου και έχει αποστολή την προστασία των θαλασσών και των καρχαριών. Το υδάτινο στοιχείο αποτελεί πηγή ζωής στον γαλάζιο πλανήτη μας – κι όμως, απειλείται όλο και περισσότερο από τον Άνθρωπο, που αντιμετωπίζει τις θάλασσες και τους ωκεανούς με ασέβεια και περιφρόνηση. Πιστεύουμε πως οι λύσεις σε αυτό το πρόβλημα είναι δύο:

-Η Δράση
-Η Εκπαίδευση

Με τους παράκτιους και υποβρύχιους καθαρισμούς μας φιλοδοξούμε να επαναφέρουμε την καθαρότητα των νερών – όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες που βρίσκονται στους ωκεανούς της γης. Με τα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια στοχεύουμε να ενημερώσουμε τις μελλοντικές γενιές για την τεράστια σημασία των καρχαριών σε ένα θαλάσσιο οικοσύστημα που κινδυνεύει, προετοιμάζοντας έτσι τους αυριανούς πολίτες για μία μεγάλη πρόκληση: Τη διατήρηση της μεγαλύτερης πηγής ζωής στον πλανήτη.

Η Κατερίνα Τοπούζογλου είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια υποβρύχιας σκοποβολής!

Παρόλο που παγκοσμίως οι περισσότεροι που κάνουν υποβρύχιους καθαρισμούς χρησιμοποιούν μπουκάλες, εκείνη προτιμά να παίρνει μια βαθιά ανάσα και να κάνει ελεύθερη βουτιά. Αυτό πρώτον της χαρίζει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και ευελιξία και δεύτερον δεν την περιορίζει σε χρόνο: Το οξυγόνο μιας μπουκάλας διαρκεί 40 λεπτά, ενώ η Κατερίνα μπορεί να μείνει μέχρι και 6-7 ώρες στη θάλασσα για να καθαρίζει το βυθό.

INFO

Web site: allforblue.org

Ε-mail: info@allforblue.org