Οι φανέλες των Διαμαντίδη, Σάρας και Ματσιούλις σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Σε μία κίνηση αλληλεγγύης προχωρά η πρεσβεία της Λιθουανίας στην Ελλάδα, καθώς θα δημοπρατήσει για φιλανθρωπικό σκοπό τις φανέλες των Διαμαντίδη, Γιασικεβίτσιους και Ματσιούλις.

Η πρεσβεία της Λιθουανίας στην Αθήνα γιορτάζει την Τρίτη (15/9) τα 30 χρόνια από την ανεξαρτητοποίηση της χώρας και, στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιήσει φιλανθρωπική δημοπρασία διαδικτυακά και ολόκληρη η γιορτή μάλιστα θα προβληθεί online.

Μάλιστα, η πρεσβεία αποφάσισε να δημοπρατήσει τις υπογεγραμμένες εμφανίσεις τριών κατόχων της Ευρωλίγκα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (τέσσερις φορές κάτοχος 2003, 2004-05, 2009), του Δημήτρη Διαμαντίδη ( τρεις φορές κάτοχος 2007, 2009, 2011) και του Γιόνας Ματσιούλις (μία φορά κάτοχος 2015)!

Φυσικά με αυτό το τρόπο η online δημοπρασία των εμφανίσεων θα έχει και ελληνικό χρώμα αφού ο “3D” αποτελεί θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, ενώ οι Σάρας & Ματσιούλις έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους στην χώρα μας.

Τα έσοδα από την δημοπρασία έχει αποφασιστεί να δοθούν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “+πλεύση” που έχει σκοπό την υποστήριξη και την βελτίωση των κατοίκων των ελληνικών ακριτικών νησιών.

Δείτε τις εμφανίσεις των παικτών που θα δημοπρατηθούν:

Η εμφάνιση του Σάρας ως παίκτης της Ζαλγκίρις με τη λέξη ελευθερία

Η εμφάνιση του Δημήτρη Διαμαντίδη με την Εθνική Ομάδα

Η εμφάνιση του Γιόνας Ματσιούλις με την ΑΕΚ