Απόφοιτοι του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στον Αρχιεπίσκοπο

Οι απόφοιτοι του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που εισήχθησαν φέτος σε Πανεπιστημιακές και ανώτερες Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους και τον Διευθυντή δρ. Σεβαστιανό Ανδρεάδη.

Η φετινή χρονιά προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις ήταν η πιο δύσκολη στα δέκα χρόνια λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Μια χρονιά με πρωτόγνωρες συνθήκες στην τάξη, η οποία σε ελάχιστο χρόνο από φυσική μεταλλάχθηκε σε διαδυκτιακή, χάρις στις άμεσες ενέργειες της Διεύθυνσης και την ανταπόκριση καθηγητών και μαθητών.

Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη αυτή και ευχαρίστησε τους καθηγητές για την σημαντική προσφορά τους, ενώ συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχία τους και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Εκκλησία.

Ευχήθηκε, επίσης, στα παιδιά καλή σταδιοδρομία και επεσήμανε πως θα είναι πάντοτε στο πλευρό τους.

Κατόπιν, τα παιδιά ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο για τις δομές της Αρχιεπισκοπής και κυρίως για την πολύτιμη προσφορά του Κοινωνικού φροντιστηρίου τονίζοντας πως «δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την προσφορά της Αρχιεπισκοπής».

Στην συνέχεια οι καθηγητές ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο για την αγάπη και την συμπαράστασή του στο έργο τους, ενώ έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα των παιδιών που είναι υποδειγματική.

Αμέσως μετά, ο Αρχιεπίσκοπος προσέφερε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα.

koinoniko frontistirio aa 1

koinoniko frontistirio aa 1

Πηγή: Romfea.gr