Σημαντική προσφορά σχολικών ειδών από τους αστυνομικούς υπαλλήλους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

Σχολικά είδη προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Δ.Ε.Α) και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας (Ε.Α.Υ.Μ), κίνηση που εκτός από ουσιαστικό έχει και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς καταδεικνύει έμπρακτη υποστήριξη προς τη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που λειτουργεί προς όφελος όσων πολιτών βρίσκονται σε ανάγκη, γεγονός όχι ασυνήθιστο τα τελευταία χρόνια.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Α κος Καρκάλης Στέφανος και ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Μ κος Διχτάς Ανάργυρος, επισκέφθηκαν τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και, παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου, κου Ευθύμιου Τζούνη, πρόσφεραν διάφορα σχολικά είδη, τα οποία παραδόθηκαν στους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου. Εκείνοι τους ενημέρωσαν για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής και την προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων ενόψει και της νέας σχολικής χρονιάς και τους διαβεβαίωσαν πως τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται, στη συνέχεια μοιράζονται σε παιδιά-μαθητές των ωφελούμενων οικογενειών.

«Οι θερμές ευχαριστίες μας στο πρόσωπό σας, καθώς και στο σύνολο των αστυνομικών υπαλλήλων του νομού μας, είναι ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης γι’ αυτή σας τη χειρονομία. Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και έντονων κοινωνικών δυσκολιών, η κάθε προσφορά είναι για εμάς πολύτιμη και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό! Με τη συμβολή των συμπολιτών μας και αρκετών επιχειρήσεων-αρωγών, συγκεντρώνονται σημαντικές ποσότητες σχολικών ειδών που αποτελούν απαραίτητα εφόδια για τους μαθητές που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης,  στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κι Αλληλεγγύης, κ. Ευθύμιος Τζούνης.

Να σημειωθεί πως όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών, για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2421055156, ή ακόμα και να το επισκεφθούν στη διεύθυνση: Κ.Κουρουνιώτη 20-Ολυμπιονίκη Αγνώντα, στην περιοχή Καραγατς.