Σχολικά είδη συγκεντρώνει ο δήμος Πειραιά στην κοινωνική δράση «Όλοι μαζί μπορούμε»

Σχολικά είδη για μαθητές που έχουν ανάγκη θα συγκεντρώσει ο δήμος Πειραιά, συμμετέχοντας στην κοινωνική δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με τίτλο:

«Το παιδί πάνω από όλους». Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως 13:00 και τα είδη στον Πειραιά θα συγκεντρώνονται στην πλατεία Κοραή και στην πλατεία Πηγάδας.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, στυλό, μαρκαδόρους και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για ένα μαθητή. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε παιδιά οικογενειών που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.).

Σημειώνεται πως στην κοινωνική αυτή ενέργεια συμμετέχουν 60 δήμοι της Αττικής.

«Η κοινωνική δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, η οποία θα προσφέρει χαρά σε μαθητές της πόλης» τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Επισήμανε πως τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση ειδικά όταν αφορούν στη στήριξη των παιδιών και κάλεσε τους πολίτες και όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη.

 

«Πρόκειται για μια δράση, η οποία στέλνει μηνύματα προσφοράς, ελπίδας, αισιοδοξίας που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη στις μέρες μας. Είμαι βέβαιος ότι οι Πειραιώτες θα δείξουν για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη που τους διακρίνει», κατέληξε ο κ. Μώραλης.

Πηγή:tilegrafimanews.gr