Κέρκυρα: Φοιτητική υποτροφία για Κερκυραίους από τον Όμιλο Ρόταρυ

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας  συνεκτιμώντας την τρέχουσα δύσκολη συγκυρία, προκηρύσσει μια υποτροφία για κάτοικο Κέρκυρας που πέτυχε την εισαγωγή της/του ή ήδη φοιτά σε ελληνικό πανεπιστήμιο (εκτός της Κέρκυρας), με σκοπό τη στήριξή του στις σπουδές του. Η υποτροφία είναι συνολικού ποσού €3.600 ετησίως και ανανεώνεται κατ’ έτος  βάσει του κανονισμού υποτροφιών του Ομίλου και χορηγείται στη μνήμη της Αικατερίνης Κυριακοπούλου, εν ζωή επιτίμου μέλους του Ομίλου.

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας χορηγεί συνολικά τέσσερις υποτροφίες, των €3.600 εκάστη, εκ των οποίων, πέραν της προκηρυχθείσας, οι δυο που ανανεώνονται χορηγούνται: στη μνήμη του επί πεντηκονταετία και άνω  μέλους του Ομίλου μας Ευαγγέλου Κασταμονίτη και της προσφάτως εκλιπούσης συζύγου του, Κλειούς, η πρώτη και η δεύτερη στη μνήμη της ευεργέτιδος του Ομίλου Καλλιόπης Παπαγεωργίου. Η τέταρτη αποδίδεται σε υπότροφο καθ’ υπόδειξη της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων και χορηγείται στη μνήμη του εν ζωή διατελέσαντος Μητροπολίτη Κερκύρας, με σημαντικότατο ποιμαντορικό έργο που εν τέλει τον οδήγησε στον Πατριαρχικό Θρόνο, κυρού Αθηναγόρα.

Οι υποψήφιοι για τη νέα υποτροφία πρέπει να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου ως περιγράφεται στην αναλυτική προκήρυξη, την οποία μπορούν να βρουν στο site του Ομίλου (www.rotary-kerkyra.gr) ή  να παραλάβουν από τα εξής σημεία:

Από το Φροντιστήριο «Παιδεία», πλ. Σαρόκο, κ. Γ. Πανδής, από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον πεζόδρομο της  οδ. Σαμάρα, κ. Γ.Μπούζας και κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο του Ομίλου, κ. Μ. Πολίτη, τηλ. 697.6800198.