Βράβευση Έμης Λιβανίου για την «Δύναμη Της Προσφοράς»

Από την Κοινωνική Στήριξη βραβεύτηκε η Έμη Λιβανίου σε μία εκδήλωση Αγάπης που πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου στο Αχίλλειον στην Βάρκιζα.

Στη μεγάλη Πασχαλινή εορτή για τα παιδιά που ζουν σε ιδρύματα και στερούνται οικογένειας συμμετείχαν 300
παιδιά και άνθρωποι από τον πολιτικό, αθλητικό και καλλιτεχνικό χώρο. Στην ίδια εκδήλωση η Πρόεδρος του Σωματείου, η κ. Αναστασία Τσιακάλου, τίμησε τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύση Χατζηδάκη, και τον Πλοίαρχο, κ. Μιχέλη.

Η Πρόεδρος της Κοινωνικής Στήριξης κ. Αναστασία Τσιακάλου με τη δημοσιογράφο κ. Έμη Λιβανίου.

Η Έμη Λιβανίου τιμήθηκε για την προσφορά της στον Κοινωνικό Εθελοντισμό και για το ετήσιο Λεύκωμα της, η «Δύναμη Της Προσφοράς» που προβάλει τους ανθρώπους στη χώρα μας που πραγματικά προσφέρουν ψυχή και αγαθά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Η δημοσιογράφος κ. Έμη Λιβανίου με την Πρόεδρο της Κοινωνικής Στήριξης κ. Αναστασία Τσιακάλου, τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύση Χατζηδάκη, και τον Πλοίαρχο, κ. Α. Μιχέλη.

Όλοι μαζί οι συντελεστές άνοιξαν την αγκαλιά τους και έκαναν χαρούμενα τα παιδιά των 10 ιδρυμάτων στα οποία ήταν αφιερωμένη η γιορτή. Τα παιδιά χόρεψαν και διασκέδασαν στην εκδήλωση αγάπης και κυρίως πήραν πολλά, πάρα πολλά δώρα για το Πάσχα και όχι μόνο!