Στηρίξτε την Εθελοντική Ομάδα Πυλάρου

Από τις πρώτες ώρες που ο Ιανός χτύπησε την Κεφαλονιά, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πυλάρου με αυταπάρνηση έσπευσαν να βοηθήσουν, όπου και όπως μπορούσαν τους πληγέντες του κυκλώνα.

Πότε βγάζοντας κόσμο από τα σπίτια, πότε παλεύοντας για να σωθούν μαγαζιά, σπίτια, βάρκες, πότε βοηθώντας στην αποκατάσταση των ζημιών.

Η δουλειά που κάνει η ομάδα, όπως και άλλες εθελοντικές ομάδες της Κεφαλονιάς, είναι αθόρυβη αλλά ουσιαστική και πολλές φορές πολυέξοδη. Δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάζονται τα ίδια τα μέλη να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Τώρα, ζητούν όσους μπορούν να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα που συνδράμει στην αποκατάσταση των πληγών στην περιοχή της Πυλάρου

Δείτε το μήνυμά τους

Σας παρακαλούμε να υποστηρίξετε την Εθελοντική Ομαδα Πυλάρου στο έργο της για την αποκατάσταση των πληγών στην περιοχή της Πυλάρου Κεφαλονιάς (Αγία Ευφημία, Μακριώτικα, Διβαράτα και όλα τα γύρω χωριά) μετά τις καταστροφικές ζημιές που υπέστει η περιοχή με το πέρασμα του κυκλώνα Ιανός. Η ομάδα παρέχει τις υπηρεσίες τη εθελοντικά και με αφοσίωση πολλά χρόνια τώρα. Τα χρήματα θα διατεθούν στην ομάδα για την αγορά υλικών και μηχανημάτων για την επιδιόρθωση των τεράστιων ζημιών στην περιοχή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θα χρειαστούμε την βοήθειά σας, η συνδρομή σας έστω και μικρή είναι πολύτιμη. IBAN EOΠΠ ΠYΛAPOY ALPHA BANK GR03 0140 9030 9030 0200 2000 431 EΘEΛONTIKH OMAΔA ΠPOΣTAΣIAΣ ΠEPIBAΛΛONTOΣ ΠYΛAPOY.
Ή μέσω PayPal https://www.paypal.com/paypalme/pylarosvolunteers
Πηγή:kefalonitikanea.gr