Αρχική BREAKING NEWS Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στη Θέρμη

Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στη Θέρμη

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου “Αγ. Παύλος”

Eθελοντική αιμοδοσία  πραγματοποιείται σήμερα στο 1ο Νηπιαγωγείο Θέρμης (δίπλα από το Δημαρχείο) από τις 9.00 το πρωί έως τη 13.00 το μεσημέρι.

Σε μία περίοδο που οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και ίσως να αυξηθούν περισσότερο λόγω του δεύτερου κύματος της πανδημίας, οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Θέρμης απευθύνουν κάλεσμα αλληλεγγύης και κινητοποίησης σε όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να αιμοδοτήσουν.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου “Αγ. Παύλος”. Η αιμοδοσία θα γίνει με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας Covid-19. Τονίζεται ότι στις αιμοδοσίες λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα και ενδεδειγμένα υγειονομικά μέτρα και εξετάσεις από το προσωπικό του νοσοκομείου που θα είναι υπεύθυνο για την αιμοληψία.

Υπενθυμίζεται ότι για τη συμμετοχή τους οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο με φωτογραφία. Επίσης, χρειάζεται να γνωρίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.