Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης χαιρετίζει την προσφορά της Τζένη Μικάκου

«Εκτιμούμε την προσφορά σου, η οποία δεν θα ξεχαστεί και σου ευχόμαστε ό, τι καλύτερο στην μελλοντική σου πορεία» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση

Με ανακοίνωσή της η  Ελληνική Κοινότητα  Μελβούρνης αναγνωρίζει «με υπερηφάνεια τη συμβολή της Τζένη Μικάκου στην πολιτική και την ακούραστη προσπάθειά της για κοινωνική δικαιοσύνη στην πολιτεία της Βικτώριας.  Υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των μη προνομιούχων, των γυναικών και της ελληνικής παροικίας».

Στην ίδια ανακοίνωση η Ελληνική Κοινότητα αναφέρει:

«Τζένη, το ταξίδι σου στην πολιτική έχει διαρκέσει πάνω από δύο δεκαετίες, καλύπτοντας τη δικαιοσύνη, τον προγραμματισμό, τις κοινοτικές υπηρεσίες, τις οικογένειες, τα παιδιά –συμπεριλαμβανομένης της προσχολικής εκπαίδευσης, των υποθέσεων νεολαίας και της δικαιοσύνης των νέων, καθώς και των υπηρεσιών υγείας και ασθενοφόρων.

Εκτιμούμε την προσφορά σου, η οποία δεν θα ξεχαστεί και σου ευχόμαστε ό, τι καλύτερο στην μελλοντική σου πορεία. Προσβλέπουμε στη συνεχή συμβολή σου στην ελληνική παροικία, την οποία έμπνευσες και βοήθησες στην ανάπτυξή της, και στην οποία θα είσαι  πάντα ένα πολύτιμο μέλος της».

Πηγή:neoskosmos.com