Εντυπωσιασμένη από την προσφορά του Παραρτήματος Καρδίτσας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας η Δ. Μιχαηλίδου

Τη δομή του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Καρδίτσα, επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην πληγείσα από τη θεομηνία θεσσαλική πόλη.

Η κ. Μιχαηλίδου ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρουςτου κέντρου και συναντήθηκε με τους «σύγχρονουςήρωες»,  «τα διαμάντια» του κέντρου, όπωςσυνηθίζει να αποκαλεί το προσωπικότου η πρόεδροςτου ΚΚΠΠ Θεσσαλίας κ. Δήμητρα Παππά, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους  οι οποίοι δε δίστασαν στη διάρκεια της καραντίνας να κινηθούν πεζοί για να φτάσουν στη δουλειάκάτωαπόεπικίνδυνεςσυνθήκες. Επίσης γνώρισενεοπροσληφθείσεςνοσηλεύτριεςτου επικουρικού καιέκτακτουπροσωπικούCovid – 19 αλλά και εργαζόμενεςαπό το πρόσφαταενεργοποιημένοκοινωφελέςπρόγραμμα, προσλήψεις που έτρεξε με απίστευτεςταχύτητες η ίδια η υφυπουργός.

Η κ. Μιχαηλίδου δήλωσε εντυπωσιασμένη από την αγάπη και τη φροντίδα που εισπράττουνκαθημερινά τα παιδιάαυτάαπο το προσωπικότου κέντρου και συνεχάρη την πρόεδρο κ. Παππά για το «θεάρεστο» – όπως το χαρακτήρισε- έργο που επιτελεί, τις καινοτόμεςιδέες που εφαρμόζει, τον άψογοσυντονισμό για την πρόληψη από τον Covid – 19 και την αφοσίωσητης στις απαιτήσεις της προνοιακής πολιτικής στη Θεσσαλία. Εξήρε τέλος το γεγονός ότι το ΚΚΠΠ Θεσσαλίας ενισχύει το κοινωνικόπαντοπωλείο της πληγείσας Καρδίτσας,   με ψυγείο και παλέτεςεμφιαλωμένωννερών, ενώ ταυτόχροναπροσφέρειγεύματα σε όσουςέχουνανάγκηκαθώς και προσωρινή στέγη σε 8 συνανθρώπους μας που έχασαν το σπίτι τους.