Αλληλεγγύη και υποστήριξη από την εταιρία Υγρών Καυσίμων Αφοί Μπότη

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας σε Φαρκαδόνα και Τρίκαλα όπου λειτουργούν τα δυο καταστήματα προσέφεραν 1 μπαλέτα νερό για το κοινωνικό παντοπωλείο Καρδίτσας

Αλληλεγγύη και υποστήριξη στους πληγέντες, από τις πρόσφατες πλημμύρες, κατοίκους του νομού Καρδίτσας, έδειξε η εταιρία Υγρών Καυσίμων Αφοί Μπότη. Για μια ακόμη φορά η εταιρία έδειξε το κοινωνικό πρόσωπο, αναδεικνύοντας εμπράκτως την εθελοντική προσφορά και στήριξη στην κοινωνία, στην προκειμένη της Καρδίτσας, που επλήγη από την καταστροφική μανία της φύσης.

Η εταιρία ήρθε να προσφέρει μια μπαλέτα νερό για το κοινωνικό παντοπωλείο της Καρδίτσας, το οποίο θα διανεμηθεί στους πληγέντες. Η απόδοση του νερού έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας και στην ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α., φορείς που συγκέντρωναν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα αποσταλούν στο γειτονικό νομό.

Η εταιρία θα συνεχίσει το κοινωνικό έργο, όπου κι όταν χρειαστεί, προσφέροντας ανακούφιση στο μέτρο του δυνατού σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Θα συνεχίσει την κοινωνική προσφορά σε φορείς, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της τοπικής μας κοινωνίας.

Πηγή: krinitrikalon.gr