Σημαντική η προσφορά για την υλοποίηση της δράσης διανομής σχολικών ειδών

Ευχαριστίες Αντιδημάρχου Κοιν. Πολιτικής, Ελ. Ζερβουδάκη

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.), Ελένη Ζερβουδάκη, ευχαριστεί θερμά όλους όσους με την προσφορά τους συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης διανομής σχολικών ειδών σε οικογένειες και μαθητές ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα ευχαριστίες εκφράζονται προς τα Σούπερ Μάρκετ “ΣΥΝΚΑ”, “Χαλκιαδάκης” και “Σκλαβενίτης”, το βιβλιοπωλείο της Πόπης Θεοδωράκη – Λουπασάκη καθώς και τη Ναυτική Ευκολία Σούδας, οι οποίοι με την προσφορά τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της δράσης.

Οι επαγγελματίες του Κοινωνικού Παντοπωλείου εδώ και χρόνια παραμένουν σε εγρήγορση, καλύπτοντας ανάγκες των συμπολιτών μας. H πρόσβαση στην εκπαίδευση με όλα τα μέσα πρέπει να είναι δεδομένη για κάθε πολιτισμένη κοινωνία.

Επισημαίνεται ότι όσοι εκπαιδευτικοί γνωρίζουν μαθητές, που έχουν ανάγκες για σχολικά είδη, μπορούν να απευθύνουν αίτημα στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Πηγή: cretalive.gr