«Άντε Γεια στον Καρκίνο» φώναξαν εκατοντάδες περιπατητές στην Κω – Με τροποποιήσεις οι φετινές εκδηλώσεις

Για 12η συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος Άντε Γεια στον Καρκίνο διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις αν και οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας δεν επέτρεψαν στον σύλλογο να πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο περίπατο ζωής και μουσικές εκδηλώσεις σε μαζικό επίπεδο.

Παρόλα αυτά, τα μπλουζάκια έγιναν ανάρπαστα από κατοίκους και τουρίστες της Κω οι οποίοι περπάτησαν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου για έναν καλό σκοπό. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν φωτογραφίες με χαρούμενους ανθρώπους που φορώντας τις φετινές μπλούζες στήριξαν τους σκοπούς του συλλόγου.

Επίσης διεξήχθη η λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα και μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο ώστε με αυτό τον τρόπο να συμμετάσχει το κοινό. Σε ότι αφορά τον περίπατο της Κυριακής, το concept ήθελε τον καθένα να κάνει τον δικό του μοναδικό περίπατο όπου επιθυμούσε και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία φωτογραφία φορώντας το φετινό μπλουζάκι.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν φέτος από τον περίπατο, την λαχειοφόρο και κάποιες μουσικές βραδιές που έγιναν στην Καρδάμαινα για περιορισμένο αριθμό ατόμων, θα ενισχύσουν τους σκοπούς του συλλόγου. Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα ανοικωνηθεί το επόμενο διάστημα καθώς ακόμη γίνοντια δωρέες από πολλούς φίλους σε όλη την Ελλάδα και το εξώτερικο.

Συγκινητικός είναι και ένας αγώνας δρόμου ενός φίλου του συλλόγου που είχε ως στόχο την συμπλήρωση εκατοντάδων χιλιομέτρων στην Κω για να συγκεντρώσει χρήματα από σπόνσορες τα οποία θα δοθούν στον Άντε Γεια στον Καρκίνο.

Όπως δήλωσε η αντιπρόεδρος Βούλα Μπατίκα στο “ΒτΚ”, ενισχύονται καρκινοπαθείς που έχουν ανάγκη και υπάρχει στόχος να αγοραστούν κάποια χρήσιμα μηχανήματα για το νοσοκομείο αξίας 30.000 ευρώ. Ευχόμαστε γρήγορα ο Σύλλογος Άντε Γεια στον Καρκίνο να πετύχει τους σκοπούς του και όλοι μαζί να πούμε άντε γεια στην ασθένεια. Ευχή όλων είναι του χρόνου να διεξαχθούν οι εκδηλώσεις κανονικά στην Καρδάμαινα χωρίς περιορισμούς.

Πηγή: vimatisko.gr