Επαιξαν μπάλα, πρόσφεραν αγάπη

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΕΜΠΩΝ

Αποκούμπι στην προσφορά των πολιτών βρίσκει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών, προκειμένου, σε καιρό κρίσης -οικονομικής αλλά και κορονοϊού- να στηρίξει οικογένειες δημοτών που έχουν ανάγκη ακόμα και για τα προς το ζην.

Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης και η πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού παρέλαβαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Τα τρόφιμα διατέθηκαν από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που συμμετείχαν σε τουρνουά ποδοσφαίρου όπου έλαβαν μέρος οι ομάδες παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, του Δήμου Τεμπών, της Προοδευτικής, της ΑΕΛ και της Κέρκυρας.
Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης τόνισε : «Έχουμε τη χαρά να είναι μαζί μας οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, της Προοδευτικής, της ΑΕΛ, της Κέρκυρας και του Δήμου μας που αγωνίστηκαν σε ένα διήμερο ποδοσφαιρικό τουρνουά με πρωτοβουλία του προέδρου των Παλαιμάχων Τεμπών κ. Μιχάλη Ρούπα. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, αλλά και τη φιλοξενία γενικότερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ για αυτήν τους την πρωτοβουλία και ελπίζω τέτοιες πρωτοβουλίες και στο μέλλον να επαναληφθούν γιατί είναι πάντα χρήσιμες καθώς πρώτα και κύρια συμβολίζουν σε μια δύσκολη περίοδο ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και είναι αλληλέγγυοι με τους συνανθρώπους μας».

Επίσης η πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και πρόεδρος του Μακρυχωρίου Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού τόνισε: «Η λειτουργία του Παντοπωλείου μας βασίζεται κυρίως στον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη. Έτσι και από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την ευγενική τους προσφορά και εύχομαι τέτοιες πρωτοβουλίες να βρίσκουν μιμητές»

Πηγή: eleftheria.gr