Με επιτυχία & μεγάλη συμμετοχή κατοίκων, η δράση εθελοντικού καθαρισμού της Κάτω Παλλήνης

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κατοίκων της περιοχής , ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση που διοργάνωσε ο  Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Παλλήνης «Άγιος Νεκτάριος» την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Σε μία δύσκολη περίοδο για όλους μας με την έξαρση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο κόσμος τηρώντας απαρέγκλιτα τα προβλεπόμενα μέτρα για τα οποία ευθύς εξ’ αρχής είχε μεριμνηθεί, έδωσε το παρών.

Η δράση αποσκοπούσε στον εθελοντικό καθαρισμό κεντρικών οδών και σημείων της περιοχής της Κάτω Παλλήνης (Κάτω Χαρβάτι) και εκτός της ουσιαστικής παρέμβασης, είχε και συμβολικό χαρακτήρα. Όλοι μας οφείλουμε όχι μόνο να προστατεύουμε, αλλά και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να φροντίζουμε τόσο με την συμπεριφορά μας όσο και με τις συνήθειες μας για την περιποίηση και την διατήρηση της γειτονιάς μας προκειμένου να εξασφαλίζουμε ένα ποιοτικότερο επίπεδο διαβίωσης.

Η συγκινητική αυτή συμμετοχή τόσων οικογενειών και τόσων παιδιών στη δράση αυτήέστειλε το μήνυμα της αγάπης, της ενότητας και του κοινού ενδιαφέροντος για την γειτονιά μας η οποία είναι σημείο αναφοράς για τη ζωή όλων όσων ζούμε σε αυτή .

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Καρανίκας, εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς όλους τόσο για τη σπουδαία συμμετοχή τους, όσο και για την προσοχή, που επέδειξαν στην συμμόρφωση προς τα μέτρα πρόληψης.

Τέλος, ευχαριστούν το Δήμο Παλλήνης και τον Αντιδήμαρχο κ. Φώτη Αβαρκιώτη για την παροχή υλικών (σακούλες) και τη συνεργασία για την αποκομιδή τους.

Στη δράση έδωσαν το παρών η αντιδήμαρχος κ Διονυσία Κουκουβάου, ο πρόεδρος της ΔΕ Παλλήνης κ. Νίκος Κούτρας και η τοπική σύμβουλος κ. Μαρία Λεβειδιώτη .

Πηγή: irafina.gr