Ο «Τοίχος Καλοσύνης» συνεχίζει ακούραστα να προσφέρει στη Δράμα

Πολύπλευρη η στήριξη του Τοίχου της Καλοσύνης κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης στη Δράμα

Kατά τη διάρκεια της πανδημίας προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει τη βοήθειά του, πάντα ανώνυμα και εθελοντικά.

Μπορεί το ξεκίνημα να έγινε με τις γνωστές κρεμάστρες τροφίμων το 2016, ωστόσο στα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι και σήμερα ο “Τοίχος της Καλοσύνης” στη Δράμα, έχει προβεί σε αμέτρητες πρωτοβουλίες στήριξης σε οικονομικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

Ο Τοίχος της Καλοσύνης στη Δράμα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει τη βοήθειά του, πάντα ανώνυμα και εθελοντικά, ενισχύοντας με υγειονομικό υλικό, μέσα προστασίας και απαραίτητο εξοπλισμό τις δημόσιες δομές υγείας, τη μαθητική κοινότητα που επέστρεψε στις σχολικές αίθουσες όπως και άλλους συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη.

Στις 9 Φεβρουαρίου του 2020, ο Τοίχος της Καλοσύνης στη Δράμα γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά του και απέδειξε ότι τα χρόνια που πέρασαν δεν μείωσαν την αποτελεσματικότητά του όπως έγινε με ανάλογες προσπάθειες σε άλλες περιοχές της χώρας. Οι ανώνυμοι εθελοντές εξακολουθούν μέσα από τις δράσεις τους να μοιράζουν αγάπη και να δείχνουν ακούραστα ότι η αλληλεγγύη, η ανιδιοτέλεια και η αγάπη για τον συνάνθρωπο δεν έχουν
εκλείψει στις ημέρες μας.

Πηγή: makthes.gr