Κολλέγιο Αθηνών: Ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους των Φαρσάλων και του Μουζακίου

Το Κολλέγιο Αθηνών προχωρά στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για την ενίσχυση των δοκιμαζομένων πολιτών εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν τις περιοχές των Φαρσάλων και του Μουζακίου.

 

Η ανακοίνωση του Κολλεγίου Αθηνών:

“Σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο μας, αποφάσισε την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για την ενίσχυση των δοκιμαζομένων πολιτών εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν τις περιοχές των Φαρσάλων και του Μουζακίου. Μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας -που αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες, καθώς έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους- με συγκέντρωση ειδών ατομικής υγιεινής, καθαρισμού, τροφίμων μακράς διάρκειας, γραφικής ύλης και σχολικών ειδών.

Όλα τα είδη θα συλλέγονται σε ειδικούς χώρους της κάθε σχολικής μονάδας του Κολλεγίου, από 5 έως 16 Οκτωβρίου 2020 και εν συνεχεία θα συσκευασθούν από τους μαθητές σε κούτες και θα παραδοθούν από το Σχολείο στους δήμους των δύο περιοχών, για να διανεμηθούν καταλλήλως στους πληγέντες.

  • Ακολουθεί ενδεικτικός κατάλογος των ειδών προς συλλογή για την ανθρωπιστική βοήθεια:
  • Είδη ατομικής υγιεινής: οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαπούνια, σαμπουάν, κ.ά.
  • Είδη καθαρισμού: απορρυπαντικά, απολυμαντικά, αντισηπτικά μαντηλάκια
  • Είδη τροφίμων μακράς διάρκειας: λάδι, ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν κ.ά.
  • Σχολικά και Γραφική ύλη: σάκες, βιβλία, χαρτικά, τετράδια, μολύβια κ.ά.

Προσβλέπουμε στη συνεργασία σας και σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σας.”

Πηγή: haef.gr