Η Εβροφάρμα στηρίζει την Συνοριοφυλακή του Έβρου

Την εταιρία ευχαριστεί η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου

Σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δώρισε η Εβροφάρμα προς την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου. Η εταιρία, που είναι γνωστή και για την κοινωνική της προσφορά προς την περιοχή, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Ένωσης. Γι’ αυτό η Ένωση εξέδωσε σχετικό ευχαριστήριο μήνυμα, το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Διοίκηση της εταιρείας του νομού μας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Ε. για την άμεση και γενναιόδωρη ανταπόκριση στο αίτημά μας, για την δωρεά σύγχρονων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ενισχύοντας έτσι την τεχνολογική υποδομή και αναβαθμίζοντας την οργάνωση και λειτουργία των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης.

Η προσφορά της Εβρίτικης Εταιρίας, οι άνθρωποι της οποίας ανταποκρίθηκαν με χαρά και ικανοποίησαν το αίτημα μας, αποτελεί ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης και αναγνώρισης του αγώνα που δίνουμε καθημερινά στην πρώτη γραμμή για την φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας.

Θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να επισημαίνονται και να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την στήριξη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Είναι η ενθάρρυνση για την προσπάθεια μας μέσω της συνεισφοράς σε εποχές οικονομικά δύσκολες. Τέτοιες πρωτοβουλίες επιβεβαιώνουν ότι το αίσθημα ευθύνης των ιδιωτών και των επιχειρήσεων παραμένει στο ακέραιο».

Πηγή: xronos.gr