Διανομή των δωρεών του Κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου και της FrieslandCampina Hellas

Ο Δήμος Ρόδου, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, συμμετείχε στη δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου προς τη Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ). Η δωρεά ήταν στο ύψος του ποσού των 4.132,49€, το οποίο αντιστοιχεί σε 500 τεμάχια ρύζι, φακές, ρεβίθια, ζυμαρικά, τοματοπολτός, αλάτι και ξύδι έκαστου είδους και 639 τεμάχια γάλα εβαπορέ.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η FrieslandCampina Hellas προσέφερε για τους ηλικιωμένους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι 16.128 τεμάχια γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ εβαπορέ (πλήρες και Light).

Με την αρωγή του κ. Ιωάννη Καμπούρη, Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου η διανομή από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ρόδου με Παράρτημα Ρομά και στις κατά τόπους ενότητες με την υποστήριξη των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι, σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ και ηλικιωμένους. Στη διανομή, εθελοντική συμμετοχή προσέφερε και η κα Δέσποινα Χατζηδιάκου, ειδική σύμβουλος Δημάρχου.

Οι ωφελούμενοι ανήκουν στους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, οι οποίοι δήλωσαν στις αιτήσεις τους ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ, καθώς και το σημείο διανομής που επιθυμούν να παραλάβουν.

Πηγή: dimokratiki.gr