Μάσκες και αντισηπτικά από την Περιφέρεια Αττικής στο Π.Σ Εθελοντών Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου

Μάσκες και αντισηπτικά παρέδωσε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νίκος Πέππας, στο Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου.

Τον κ. Πέππα υποδέχθηκαν ο Κυριάκος Δαμιανόγλου μαζί με εθελοντές, ενώ ο κ.  Αντιπεριφερειάρχης μιλώντας στην κάμερα του irafina.gr, ανέφερε πως οι Εθελοντές του Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου παράγουν έργο δώδεκα μήνες το χρόνο, και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, και συνέχισε λέγοντας πως ο εθελοντισμός είναι η μεγαλύτερη προσφορά στον άνθρωπο και η πιο ουσιαστική. Είναι η ύψιστη παροχή βοήθειας και  αγάπης προς τον συνάνθρωπο, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε πως “Οι Εθελοντές του Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου , όπως και τα υπόλοιπα Εθελοντικά Σώματα της περιοχής, συμβάλουν στη διατήρηση του περιβάλλοντος ώστε οι επόμενες γενιές θα βρουν κάτι καλύτερο από αυτό ου εμείς αφήσαμε”.

Τους ευχαρίστησε για το έργο τους και τόνισε πως ο ίδιος αλλά και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, θα βρίσκονται δίπλα τους και θα τους στηρίζουν

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης κ. Βικέντιος Μαρινάκης, ανέφερε πως σε όλες τις περιπτώσεις που έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές στην περιοχή μας το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου ήταν παντού βοηθώντας την Πυροσβεστική. Αυτό δείχνει πως υπάρχουν άνθρωποι από την τοπική κοινωνία που είναι δίπλα στην Πυροσβεστική και τους ευχαρίστησε για το έργο και την παρουσία τους λέγοντας πως το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου είναι σημείο αναφοράς.

Τέλος ευχαρίστησε στο πρόσωπο του κ. Πέππα την Περιφέρεια Αττικής, για τη σημερινή του προσφορά και όχι μόνο

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Στέργιο Τσίρκας, ο οποίος ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τους εθελοντές για το έργο που παράγουν

Πηγή: irafina.gr