Εθελοντές καθάρισαν το Λιμένα Αγ. Νικολάου στο Πόρτο Ράφτη

Processed with MOLDIV

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου εθελοντικός καθαρισμός στο Λιμένα Αγίου Νικολάου Πόρτο Ράφτη. Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της δράσης, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

ΤΟ Κ.Λ.Ρ/ Α’ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΗ ΣΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΟΓΔΑΝΟ, ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ, LUC LAKEMAN (BLUE YARD HUB) ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ ΤΟΥ KARLA BROOKER (PADI OPEN WATER SCUBA INSTRUCTORKAI

ΑΝΤΗOUSA PAPADOPOULOU (KALAMATA DIVE CENTER).

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΚΟΠΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ  ΔΗΜΑΡΧΟ K. ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝ/ΝΟ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΚΟΛΙΑΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΩΣ ΑΡΩΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ  ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ Κ. ΧΟΥΧΟΥΛΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ Κ. ΚΟΝΤΟ ΙΓΝΑΤΙΟ.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ OI ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Πηγή: aftodioikisi.gr