Καθάρισαν τις πινακίδες από αυτοκόλλητα και κλαδιά

Καθάρισαν 147 πινακίδες Κ.Ο.Κ. από αυτοκόλλητα και έκοψαν κλαδιά όπου εμπόδιζαν τις πινακίδες για να είναι ορατές. Ο λόγος για τον Σύλλογο Ανθρώπινη Ασπίδα, ο οποίος μέσα από αυτή την εθελοντική δράση περνάει το μήνυμα της διασφάλισης της ασφάλειας των συνανθρώπων μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου για την δράση καθαρισμού των πινακίδων στην πόλη του Ηρακλείου:

katharismos pinakides irakleio anthrwpini aspida1

“Ολοκληρώθηκε η δράση του συλλόγου Ανθρώπινη Ασπίδα με απόλυτη επιτυχία. Συναντηθήκαμε σε γνωστό καφέ της πόλης του Ηρακλείου –ανά τετράδες όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο–και ξεκινήσαμε χωρίζοντας την πόλη σε περιοχές δράσης ,όπου με όρεξη και μεράκι εμφανίσαμε δεκάδες πινακίδες Κ.Ο.Κ από αυτοκόλλητα, μπογιά και κλαδιά.

katharismos pinakides irakleio anthrwpini aspida3

Ωστόσο ο εθελοντισμός από μόνος του δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο εάν εμείς οι ίδιοι δεν συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη να προστατεύσουμε το αίσθημα ασφάλειας με όλες μας τις δυνάμεις . Ο δρόμος είναι μακρύς.
147 πινακίδες καθαρίστηκαν στο σύνολο και προχωράμε είτε μεμονωμένα ο καθένας μας, είτε σε επόμενες δράσεις σε αυτήν την θεματική ενότητα των στόχων μας, με απώτερο σκοπό την διαφύλαξη της ασφάλειας των συνανθρώπων μας.
Τα υλικά της δράσης μας προσφέρθηκαν δωρεάν από επιχειρηματίες του νησιού μας και τους ευχαριστούμε γι αυτό. Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα μας στο Facebook:Ανθρώπινη Ασπίδα.”

 

 

 

katharismos pinakides irakleio anthrwpini aspida4

katharismos pinakides irakleio anthrwpini aspida5

Πηγή: prismanews.gr