ΕΛΜΕ Πειραιά: Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα Πέμπτη 22/10

Εθελοντική αιμοδοσία  πραγματοποιείται σήμερα  Πέμπτη 22/10/2020 στο 13ο Γ.Σ. Πειραιά (Παπαστράτου 14) από την ΕΛΜΕ Πειραιά

Σε μια πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση και ενώ προσπαθούμε να επανέλθουμε σε κάποιους φυσιολογικούς ρυθμούς η  ΕΛΜΕ Πειραιά για μια ακόμη φορά καλεί τα μέλη της και όλους τους συναδέλφους-σσες των σχολείων μας σε μια πράξη ζωής που τόσο έχει βοηθήσει σε ώρες ανάγκης.

Πρέπει να στηρίξουμε την τράπεζα αίματος του σωματείου μας που για 3η χρονιά είναι αρωγός σε όσους-ες χρειάζονται αίμα ακόμη και για τα στενά συγγενικά τους πρόσωπα. Γινόμαστε μάρτυρες ακόμη και σε περιόδους που τα σχολεία είναι κλειστά να ζητούν συνάδελφοι-σσες αίμα για τους ανθρώπους τους! Γι αυτό πρέπει  η προσπάθεια μας να στηριχτεί ειδικά αυτή την περίοδο που τα αποθέματα έχουν δραματικά μειωθεί και η κάθε μονάδα αίματος είναι υπερπολύτιμη!Υπενθυμίζουμε ότι δικαιολογείται  αιμοδοτική άδεια δύο (2) ημερών τις οποίες μπορεί να πάρει όποτε θελήσει ο κάθε συνάδελφος-σσα.

-Την ημέρα της αιμοληψίας θα έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, υγρό σαπούνι χαρτί ) προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και σύμφωνα πάντα με τις εντολές  των γιατρών που θα παρίστανται της διαδικασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΘΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ-ΥΠ/ΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΙΛ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ-ΣΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ !

Η ΖΩΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ

Πηγή: alfavita.gr