Η Μέλανι Γκρίφιθ φωτογραφίζεται με τα εσώρουχά της για καλό σκοπό

Η Μέλανι Γκρίφιθ ποζάρει με τα εσώρουχά της στο Instagram για καλό σκοπό και αποδεικνύει με τον πιο τρανό τρόπο ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Η Μέλανι Γκρίφιθ φωτογραφίζεται στο μπάνιο του σπιτιού της φορώντας μόνο τα εσώρουχα της για καλό σκοπό και όλοι οι θαυμαστές της την αποθεώνουν για το εντυπωσιακό κορμί της. Oπως φαίνεται στις φωτογραφίες η αγαπημένη σταρ προσέχει πολύ τον εαυτό της για αυτό άλλωστε διαθέτει και ένα τόσο καλλίγραμμο σώμα. Η χολιγουντιανή ηθοποιός ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση.

Με αφορμή τον Οκτώβριο, ο οποίος έχει θεσμοθετηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, η Μέλανι Γκρίφιθ φοράει ροζ εσώρουχα της εταιρίας KiT Undergarments, όπου ένα μέρος των εσόδων θα γίνει δωρεά για έρευνα κατά του καρκίνου.

 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες η αγαπημένη σταρ προσέχει πολύ τον εαυτό της για αυτό άλλωστε διαθέτει και ένα τόσο καλλίγραμμο σώμα.

 

Πηγή: iefimerida.gr