Γιάννης Κωνσταντάτος: “Το Κοινωνικό μας παντοπωλείο στην πρώτη γραμμή αλληλεγγύης και στήριξης”!

“Το Κοινωνικό μας παντοπωλείο στην πρώτη γραμμή αλληλεγγύης και στήριξης”, αναφέρει ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος σε σχετική ανάρτηση που πραγματοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ευχαριστώντας παράλληλα για την πολύ σημαντική βοήθεια που προσέφερε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης 362 Grocery κ. Κώστας Γεωργιάδης, παραδίδοντας μία τεράστια ποσότητα τροφίμων με την βοήθεια και της Lamda Development.

Ο κ. Κωνσταντάτος δεν παρέλειψε να επισημάνει το σημαντικό έργο που πραγματοποιεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και την ζωτικής σημασίας στήριξη που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τώρα, που διανύουμε μια εποχή κρίσης και που ο δήμος δεν μπορεί να διοργανώσει εκδηλώσεις, συγκεντρώνοντας τρόφιμα αντί εισιτηρίου.

Ολόκληρη η δήλωση του το Δημάρχου κ. Κωνσταντάτου:

“Το Κοινωνικό μας παντοπωλείο στην πρώτη γραμμή αλληλεγγύης και στήριξης!
Ακριβώς πριν από 6 χρόνια εγκαινιάσαμε το πρώτο μας έργο ως διοίκηση που ήταν η δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την ευχή να το κλείσουμε γρήγορα που σημαίνει πως κανένας συμπολίτης μας δεν θα το έχει ανάγκη”.
“Δυστυχώς, όχι μόνο δεν το κλείσαμε αλλά οι αιτήσεις αυξάνονται διαρκώς και ήδη 1000 συμπολίτες μας στηρίζονται απόλυτα σε αγαθά πρώτης ανάγκης και όχι μόνο για την επιβίωση τους”.
“Η στήριξη του παντοπωλείου είναι ζωτικής σημασίας περισσότερο δε από ποτέ τώρα στην εποχή της κρίσης που δεν έχουμε και εκδηλώσεις που αντί εισιτηρίου μας φέρνατε τρόφιμα. Είναι λοιπόν πολύ σημαντική κάθε βοήθεια όπως αυτή που παραλάβαμε εχθές από τον Σουρμενιώτη επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της τοπικής επιχείρησης 362 Κώστα Γεωργιάδη που μας παρέδωσε μία τεράστια ποσότητα τροφίμων με την βοήθεια και της Lamda Development.
Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε σε ανάλογη στήριξη από ακόμα περισσότερες εταιρίες”.

Πηγή: toaerodromio.gr