Προσφορά του ΚΔΑΠ «Κιβωτός της Σοφίας» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Λαρισαίων

Είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν  γονείς και μαθητές του ΚΔΑΠ Κιβωτός της Σοφίας τα οποία προσέφεραν  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενισχύοντας τις ευπαθείς ομάδες.

Τα τρόφιμα παρέδωσε η Διευθύντρια του ΚΔΑΠ κα Μπουκουβάλα Σοφία η οποία τόνισε ότι «στις εποχές που διανύουμε τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους φορείς » ενώ τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι την ευχαρίστησαν  για την προσφορά .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής   βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ:2410255876 και στην οδό Μανωλάκη 9-11    ( εντός της στοάς).

Πηγή: larissanet.gr