Με αυξημένη συμμετοχή η αιμοδοσία των Γ΄και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Ευχαριστήριο μήνυμα στέλνει η Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για την αυξημένη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία της Πέμπτης

Ευχαριστήριο μήνυμα θέλησαν να στείλουν οι Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για την αυξημένη συμμετοχή των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν, καθώς οι φιάλες αίματος που συλλέχθηκαν ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά.

Η ανακοίνωση τους

«Μάθημα: αλληλεγγύη» είναι το μήνυμα από την αυξημένη συμμετοχή, παρά τη δύσκολη συγκυρία, των συναδέλφων και των συναδελφισσών στις δράσεις αιμοδοσίας που πραγματοποίησαν οι Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης στις 6 Οκτωβρίου (1ο Γ/σιο Σταυρούπολης) και 22 Οκτωβρίου (1ο ΓΕΛ Συκεών) 2020.

Ευχαριστούμε θερμά όσες και όσους προσήλθαν στις αιμοδοσίες, είτε μπόρεσαν να δώσουν αίμα είτε όχι, για τη θαρραλέα πράξη ανθρωπιάς που έκαναν.

Οι φιάλες αίματος που συλλέχθηκαν, περισσότερες από κάθε άλλη φορά και για τις δύο εξορμήσεις, θα βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών ενός μεγάλου αριθμού συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση και το προσωπικό του 1ου Γυμνασίου Σταυρούπολης και του 1ου ΓΕΛ Συκεών για την παραχώρηση των χώρων και την ουσιαστική βοήθεια σε ό,τι χρειάστηκε.

Ευχαριστούμε θερμά, τέλος, τη Διεύθυνση και το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό τους.

aimodosia3.jpg

Οι ημερομηνίες των επόμενων δράσεων αιμοδοσίας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όποιος/α επιθυμεί να δώσει αίμα για τον σύλλογό μας, πέρα από τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων αιμοδοσιών του, έχει τη δυνατότητα να πάει στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στις ημέρες και ώρες αιμοληψιών του, και να αιμοδοτήσει δίνοντας τα εξής στοιχεία: επωνυμία: «Γ΄ και Ε΄ Ενώσεις Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης» (Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ-Θ) και αριθμό μητρώου: 14147.

Όποιος/α επιθυμεί να λάβει αίμα από την τράπεζα αίματος της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης μπορεί να επικοινωνήσει με τα μέλη του ΔΣ των δύο ΕΛΜΕ ή να στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: elmethess.bdr@gmail.com, σημειώνοντας το ονομ/μο και το πατρώνυμο του ατόμου που χρειάζεται αίμα, καθώς και το νοσοκομείο νοσηλείας.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλες και όλους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ                        ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ

Πηγή: alfavita.gr