Άντονι Χόπκινς: Συγκεντρώνει χρήματα για καλό σκοπό φτιάχνοντας αρώματα

Στόχος η ενίσχυση του οργανισμού No Kid Hungry – Χρηματοδοτεί έως και 50 γεύματα για παιδιά που έχουν ανάγκη στις ΗΠΑ

Δράση ανέλαβε ο Σερ Άντονι Χόπκινς, όταν έμαθε ότι ένα στα τέσσερα παιδιά στην Αμερική μπορεί να πεινάει μέχρι το τέλος του έτους.

Για να συγκεντρώσει χρήματα για τον οργανισμό No Kid Hungry, ο οποίος υλοποιεί προγράμματα για τον τερματισμό της παιδικής πείνας στις ΗΠΑ, ο πολυβραβευμένος ηθοποιός λάνσαρε μια μάρκα αρωμάτων.

«Η ιδέα για αυτά τα αρώματα ήρθε γιατί… ήρθε έτσι απλά» ανέφερε στο wmagazine ο Άντονι Χόπκινς γελώντας από το στούντιο ζωγραφικής του στο Λος Άντζελες. «Πάντα μου άρεσαν τα αρωματικά κεριά και η μυρωδιά των λουλουδιών από την παιδική μου ηλικία, όπως η γαρδένια και το άνθος πορτοκαλιάς. Είχαν αρκετή επίδραση τα πρώτα χρόνια της ζωής μου και στη συνέχεια σε όλη μου τη ζωή ως ηθοποιός με έναν τρόπο υποσυνείδητο. Το άρωμα είναι μια μορφή διαλογισμού – για μένα, ούτως ή άλλως» πρόσθεσε.

Το κεντρικό άρωμα, AH Eau de Parfum, είναι unisex. Αυτό ήταν «πολύ σημαντικό» για τον ηθοποιό, ο οποίος δεν προσπάθησε καν να κάνει μια δήλωση, του ήρθε φυσικά. «Είναι ανοιχτό σε όλους όσους επιλέγουν να το χρησιμοποιήσουν» είπε ο Χόπκινς. «Ξέρετε, είχα μια εξαιρετική ζωή. Είμαι πολύ ευγνώμων για τη ζωή μου. Και ανησυχώ πολύ για τους νέους, ειδικά τα παιδιά, των οποίων τα όνειρα έχουν διαλυθεί. Υπάρχει τόσος πόνος στον κόσμο και ήθελα να τον μετριάσω – να προσφέρω κάτι, ακόμα κι αν είναι αυτό» τόνισε.

Κάθε μία από τις προτάσεις της σειράς, που περιλαμβάνει και αρωματικά κεριά, χρηματοδοτεί έως και 50 γεύματα για παιδιά που έχουν ανάγκη στις ΗΠΑ.

«Είναι μια απίστευτη ευκαιρία να συνδεθώ με τον κοινό με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, δημιουργώντας μια συμβιωτική σχέση μεταξύ του αρώματος και της τέχνης που μου επιτρέπει να ζωγραφίζω ένα άρωμα» ανέφερε ο Ουαλός ηθοποιός, σκηνοθέτης, κινηματογραφικός παραγωγός και ζωγράφος.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ