Εθελοντική αιμοδοσία στο προαύλιο της ΔΟΥ Ηρακλείου

Διοργανώνεται από τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» την ερχόμενη Τετάρτη 4 Νοεμβρίου

Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 04/11/2020 στο προαύλιο χώρο της Δ.Ο.Υ Ηρακλείου και ώρες 09:00 – 13:30. Την αιμοδοσία διοργανώνει ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης» στα πλαίσια του προγράμματος «αιμοδοτούμε_μαζί», με τη συμμετοχή του Συλλόγου Εργαζομένων Δ.Ο.Υ Ανατολικής Κρήτης ( ΣΕΔΑΚ), του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κρήτης,της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Ηρακλείου, της Ένωσης υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κρήτης και του Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων των  20ου & 56ου  Δημοτικών Σχολείων. Οι αιμοληψίες θα πραγματοποιηθούν από την κινητή μονάδα Κέντρου Αίματος Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Παράλληλα θα γίνεται συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Σάμου που επλήγησαν από το φονικό σεισμό.

Σημαντικό είναι ότι ο «Αιματοκρήτης» δε διαθέτει τράπεζα αίματος ούτε διαχειρίζεται το αίμα που συλλέγεται. Κάθε Εθελοντής Αιμοδότης θα λάβει ατομική κάρτα με την οποία μπορεί να καλύψει πιθανή μελλοντική ανάγκη σε αίμα, δική του ή συγγενή.

Αίμα μπορούν να δώσουν όλοι οι υγιείς άνδρες και γυναίκες από 18-65 ετών. Πρέπει να είναι ξεκούραστοι, να έχουν περάσει δύο ώρες από το μεσημεριανό φαγητό και να έχουν μαζί τους την αιμοδοτική τους κάρτα ή το ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε αυτήν την όμορφη εμπειρία ζωής!

Πληροφορίες 6978-247010 2810-239773 email aimatocritis@hotmail.com www.aimatocritis.gr

Αιμοδοσία ΔΟΥ

Πηγή: cretalive.gr