Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει το «μαζί» της Ελπίδας για 61.000 συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 10 χρόνια, προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη μέσα από τις εθελοντικές της δράσεις. Φέτος, πελάτες και εργαζόμενοι έγιναν «ένα» για καλό σκοπό.

Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου, σε όλα τα καταστήματα του δικτύου, στα κεντρικά γραφεία, αλλά και τις αποθήκες της ΑΒ Βασιλόπουλος τοποθετήθηκαν «καλάθια συγκέντρωσης τροφίμων» και η ανταπόκριση φίλων, πελατών και εργαζομένων ήταν εντυπωσιακή.

Στο διάστημα αυτό των δύο εβδομάδων, η δράση της ΑΒ Βασιλόπουλος ανέδειξε τη σημασία του «Μαζί», αυτό που καταφέρνουν οι άνθρωποι όταν ενώνονται, όταν γίνονται «ένα» για καλό σκοπό. Όταν νοιάζονται και μοιράζονται όλα όσα έχουν αξία. Όταν μέσα από μια πράξη φροντίδας, κάνουν τη διαφορά.

Οι αριθμοί της εθελοντικής πρωτοβουλίας της ΑΒ Βασιλόπουλος
Οι αριθμοί της πρωτοβουλίας της ΑΒ Βασιλόπουλος μιλούν από μόνοι τους. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 77 τόνοι τυποποιημένων τροφίμων για περισσότερους από 265 φορείς και οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Πελάτες και εργαζόμενοι, με ό, τι μπορούσε ο καθένας, συγκέντρωσαν συνολικά 43,4 τόνους τυποποιημένων τροφίμων στο διάστημα των δύο εβδομάδων που διήρκησε η πρωτοβουλία. Τα τρόφιμα αυτά θα φτάσουν σε 35.000 συνανθρώπους μας και 200 συνολικά Τοπικούς Φορείς και Οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, η ΑΒ Βασιλόπουλος διέθεσε επιπλέον 33,86 τόνους τυποποιημένων τροφίμων, αξίας 50.000 ευρώ, στην «Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων» για 26.000 ακόμα συνανθρώπους μας. Συγκεκριμένα, μέσα από την εταιρική συνεισφορά ωφελήθηκαν 15.000 άτομα μέσα από 40 ΜΚΟ στην Αθήνα, 5.500 άτομα σε 15 φορείς στη Θεσσαλονίκη, 3.500 άτομα μέσα από 10 ιδρύματα στη Θεσσαλία και 2.000 άτομα στη Δράμα

10η Χρονιά Εθελοντισμού – ΜΑΖΙ κάναμε τη διαφορά!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ανανεώνει το ραντεβού της για την 11η Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ το 2021!

Γιατί, «είναι ωραίο να είσαι εκεί, όπου σε χρειάζονται περισσότερο».
Πηγή: iefimerida.gr