Αστέρας Ρεθύμνου: Στηρί-ΖΟΥΜΕ Σάμο

Εβδομάδα αγάπης από τον Αστέρα Ρεθύμνου για την Σάμο

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία φορά ο Αστέρας Ρεθύμνου, ο οποίος με το σύνθημα Στηρί-ΖΟΥΜΕ Σάμο διοργανώνει εβδομάδα αγάπης ώστε να μαζευοτούν είδη πρώτης ανάγκης και να δωθούν στους σεισμόπληκτους της Σάμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Asteras Αction: Πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπο

Στηρί-ΖΟΥΜΕ Σάμο

Ο Α.Ο.Ν. Αστέρας Ρεθύμνου ως ένας ενεργός ποδοσφαιρικός και αθλητικός οργανισμός με έντονη πολυεπίπεδη δράση, αναλογιζόμενος των ευθυνών του ως προς το κοινωνικό σύνολο, θεωρεί καθήκον του να υιοθετήσει θετικές συμπεριφορές σε θέματα που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων. Άπαντες που πλαισιώνουμε τον οργανισμό «ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου), πιστεύουμε ότι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, αποτελούν οντότητες άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο στο οποίο δραστηριοποιούνται και οφείλουν επομένως να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, ο Αστέρας Ρεθύμνου ήρθε σε επικοινωνία με το Δήμο Ανατολικής Σάμου και συγκεκριμένα με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Κάιλα Δέσποινα, ζητώντας να ενημερωθεί για τις ανάγκες που έχουν προκύψει μετά τον καταστροφικό σεισμό στη Σάμο.

Ο Α.Ο.Ν. Αστέρας Ρεθύμνου οργανώνει «εβδομάδα ΑΓΑΠΗΣ» για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε βασικά αγαθά για τους συνανθρώπους μας στη Σάμο, η οποία θα έχει διάρκεια από 6 μέχρι 13 Νοεμβρίου.

Τα αγαθά που μας ενημέρωσαν ότι αποτελούν βασικές ανάγκες τους, σε τούτες τις δύσκολες στιγμές, είναι:

1) Αναπηρικά καροτσάκια

2) Κουβέρτες – sleeping bag

Τα προϊόντα θα συγκεντρώνονται:
1) Γραφεία Αστέρα (πλατεία Σοχώρας), περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6974804954 κος Δασκαλάκης στο e-mail neosasterasreth@gmail.comκαι στο τηλέφωνο 6982910502 κος Παπαδάκης.

Επιπλέον όσοι επιθυμούν μπορούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση των συνανθρώπων μας στην Σάμο με δωρεές που θα καταβάλλονται στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμός

GR0301727080005708052763291 / Τράπεζα Πειραιώς / δικαιούχος Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Πηγή: prismanews.gr