Δωρεά στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Πλεξίδα

Η INTERAMERICAN έκανε μια συμβολική προσφορά με εξοπλισμό ασφαλείας στον εθελοντικό πυροσβεστικό σταθμό Παραβόλας.

Πριν λίγο καιρό  το Αγρίνιο έχασε έναν νέο γεμάτο ενέργεια, με όνειρα τον Παναγιώτη Πλεξίδα. Ήταν μόλις 27 χρονών. Υπήρξε μεγάλη απώλεια και για το Δίκτυο Agency της ομάδα του Γραφείου Πωλήσεων Αγρινίου της  INTERAMERICAN

Ο Παναγιώτης Πλεξίδας επέλεξε την αποστολή του Ασφαλιστικού Συμβούλου να υπηρετήσει και με μια συνεχή σπουδή στην καθημερινότητά του να δώσει στην πράξη ό,τι περισσότερο μπορούσε για να γίνει η ζωή των συνανθρώπων του καλύτερη.

Γι’ αυτό, πέρα από την επαγγελματική δραστηριότητά του, φόρτωνε το πρόγραμμά του και με άλλες δραστηριότητες, που μοιραζόταν με φίλους και συντοπίτες του. Ήταν η προσωποποίηση του ενθουσιασμού και της υποσχόμενης, διαρκούς προσπάθειας. Η διάθεσή για συνεισφορά στο κοινό καλό, τον οδήγησε και στον Εθελοντική Πυροσβεστική, με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος για την προστασία των δασών.

Ο Παναγιώτης Πλεξίδας, μόλις τρία χρόνια Συνεργάτης του Δικτύου Agency στην ομάδα του Γραφείου Πωλήσεων Αγρινίου της INTERAMERICAN, είχε προλάβει κιόλας να διακριθεί για τις επιδόσεις του ως νέος Ασφαλιστικός Σύμβουλος και να πιστοποιηθεί για το financial planning από το ACHMEA Academy.

Δεν πρόλαβε, όμως, να αδράξει τους καρπούς της ζωής που ονειρευόταν και ετοίμαζε για τον ίδιο. Συμμετέχοντας σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο Καινούριο Αγρινίου, έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά πάνω που ανθούσε, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό στη ζωή των δικών του ανθρώπων και όλων των φίλων και συναδέλφων του.

Μαζί με αυτούς, οι άνθρωποι της INTERAMERICAN πενθούν και συλλυπούνται και στη μνήμη του, η εταιρεία έκανε μια συμβολική προσφορά με εξοπλισμό ασφαλείας στον εθελοντικό πυροσβεστικό σταθμό Παραβόλας.

Παρέστησαν η μητέρα του αδικοχαμένου Παναγιώτη και συνεργάτιδα τουγραφείου INTERAMERICAN Αγρινίου Βαλάντη Ευπατρίδη, ο Unit Manager INTERAMERICAN υποκαταστήματος Αγρινίου-Μεσολογγιου Ευριπίδης Μαχαιρίδης,ο πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης εθελοντών Πυροσβεστικού σώματος Σεραφείμ Τσιουγκρης , ο διοικητής Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αγρινίου ,Αντιπυραρχος, Πετράκης Ευστράτιος και ο Διοικητής εθελοντικού πυροσβεστικού σταθμού Παραβόλας, Πυρονόμος,  Ιωάννης Πατλιάς.

Ο κος Μαχαιρίδης Unit Manager του γραφείου της εταιρείας στο Αγρίνιο επισημαίνει: “Θα θέλαμε όλοι σαν Όμιλος INTERAMERICAN με την δωρεά μας αυτήν στον εθελοντικό πυροσβεστικό σταθμό Παραβόλας να συμβάλλουμε από την μεριά μας έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να ξανασυμβεί ένα παρόμοιο γεγονός στην περιοχή μας. Αυτός είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορεί να αποδοθεί στην μνήμη του αδικοχαμένου φίλου και συνεργάτη Παναγιώτη τον οποίο θα έχουμε πάντα στην μνήμη μας για την καλοσύνη του, την προθυμία του για βοήθεια στον συνάνθρωπο και την εργατικότητά του.”

Η Interamerican σημειώνει πως «υποστηρίζει διαχρονικά τον εθελοντισμό και την εθελοντική πυρόσβεση και ειδικότερα φέτος εταιρεία έχει υποστηρίξει την Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών (βόρεια προάστια) και τον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Αφιδνών και το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά».

Επίσης η εταιρεία πραγματοποίησε σε συνεργασία με τη «we4all» παρέμβαση για το πράσινο στην περιοχή του Νέου Βουτζά, φυτευοντας με τους εργαζομένους της 200 δέντρα σε πλαγιά που είχε πληγεί από τις καταστροφικές φωτιές του 2018.

Η «we4all» είναι μια παγκόσμια εκστρατεία με σκοπό την αντιστροφή της καταστροφής που προκαλείται στο περιβάλλον από τις πυρκαγιές και την παράνομη κοπή δέντρων.

Πηγή: agrinionews.gr