Περιφέρεια Αττικής: Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από τον όμιλο FF Group

Σημαντική ποσότητα (περίπου 1.000 τεμαχίων),  ειδών ένδυσης και κλινοσκεπασμάτων παραδόθηκε με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας. Η προσφορά πραγματοποιήθηκε από τον όμιλο FF Group και περιελάβανε ρούχα, παπούτσια και παπλώματα. Το υλικό μεταφέρθηκε με ειδικό όχημα της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ το οποίο διατέθηκε με εντολή του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Σε συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Αττικής στο γραφείο του την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του FF Group, Γ. Σάμιο, με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Ομίλου Α. Πηγή και τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Σ. Βοϊδονικόλα, συμφωνήθηκε να εξασφαλιστούν τα αναγκαία μέσα προκειμένου να μεταφερθεί η προσφορά αλληλεγγύης στους πληγέντες.  Η προσφορά του Ομίλου, παραδόθηκε στην Καρδίτσα και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας Κ. Νούσιο, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου

«Η Περιφέρεια Αττικής αξιοποιεί τις προσφορές επιχειρήσεων και συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας που επλήγησαν πρόσφατα από τις πλημύρες στην Καρδίτσα. Ευχαριστώ θερμά τον Όμιλο FF Group ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η συγκεκριμένη προσφορά έρχεται να ενισχύσει τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτέμβρη με την προσφορά 22 φορτηγών ανθρωπιστικής βοήθειας με είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Θεσσαλίας. Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας: Κανένας δεν είναι μόνος του», δήλωσε ο Γ. Πατούλης.

Παρόντες στην παράδοση των ήταν και οι κύριοι Γ. Σάμιος με το επιτελείο του, Σ. Βοϊδονικόλας και Γ. Χατζηθεοδοσίου.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του FF Group Γ. Σάμιος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο όμιλος, παρά τις δικές του γνωστές δυσκολίες, έχει τις δυνάμεις και την πρόθεση να βοηθήσει τους συμπολίτες μας και πρόσθεσε ότι οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης θα συνεχιστούν προκειμένου να ανακουφιστούν οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής Σ. Βοϊδονικόλας μετέφερε το μήνυμα του περιφερειάρχη Αττικής ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές κανένας δεν είναι μόνος του και πως η Περιφέρεια Αττικής με συγκεκριμένες πράξεις και δράσεις θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

Ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας Κ. Νούσιος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τη Folli Follie που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους σε όσους έχουν πληγεί.

Πηγή: m.naftemporiki.gr