Αλεξανδρούπολη: Καθημερινά εθελοντική αιμοδοσία στη Δημοτική Πινακοθήκη

Η μετάγγιση αίματος και παραγώγων του είναι απαραίτητη για να κερδίσουν τον αγώνα για ζωή πολλοί συνάνθρωποί μας. Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνεύσει. Να πολεμήσουμε τον πανικό με σωστή πληροφόρηση.

Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του  Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης  για να διευκολύνει τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα  δημιούργησαν αίθουσας αιμοδοσίας στο χώρο που προορίζεται για την λειτουργία της πινακοθήκης του δήμου μας. Βρίσκεται στο χώρο που ήταν η παλιά βιβλιοθήκη στην οδό Τζαβέλλα 6  (το δρόμο που οδηγεί από τη λεωφόρο Δημοκρατίας προς την πλατεία Ελευθερίας και το σιδηροδρομικό σταθμό στο λιμάνι)

Οι υπηρεσίες αιμοδοσίας λαμβάνουν όλα τα μέτρα αποφυγής της διασποράς του  νέου ιού SARS-CoV-19  και την προστασία της υγείας των αιμοδοτών.

Σας περιμένουμε όλους τους τακτικούς αιμοδότες, αυτούς που ξεχάστηκαν και αυτούς που θέλουν να δώσουν για πρώτη φορά, στο χώρο της νέας πινακοθήκης, τις καθημερινές από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Παράλληλα θα συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία της Αιμοδοσίας εντός του νοσοκομείου.
Η έναρξη αιμοληψιών θα γίνει την Δευτέρα 9Νοεμβρίου

Πηγή: evros24.gr