Προσφορά αντισηπτικών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά

Η FARCOM πρόσφερε 700 αντισηπτικά χεριών για τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου Παύλου Μελά Η γνωστή εταιρεία παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών προϊόντων FARCOM πρόσφερε 700 αντισηπτικά χεριών για τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου Παύλου Μελά καθώς και για τις κοινωνικές δομές Παιδική Ομπρέλα και Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου ευχαριστούν τη Διοίκηση, τα στελέχη και όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας που σε αυτή τη δύσκολη φάση εξέλιξης της πανδημίας και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε δράσεις και ενέργειες για την προστασία των παιδιών μας. Θερμές ευχαριστίες στον Βουλευτή Θεσσαλονίκης κύριο Στράτο Σιμόπουλο που με τη συνδρομή του υλοποιήθηκε η ουσιαστική αυτή προσφορά της FARCOM.

Με τα αντισηπτικά ενισχύεται η υγιεινή των χεριών που είναι ένα από τα σημαντικότερα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19 και αποτελεί σημαντική στήριξη της προσπάθειας του Δήμου Παύλου Μελά για τον περιορισμό της διάδοσής του ιού. Η παράδοση των ποιοτικών προϊόντων της FARCOM στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Παύλου Μελά, πραγματοποιήθηκαν παρουσία της marketing director της εταιρείας, κυρίας Στέλλας Σουμσκή.

Πηγή: cityportal.gr