Προσφορά ανθρωπιάς: Συνάνθρωπός μας μεταφέρει αφιλοκερδώς βοήθεια στους ανήμπορους

Ο Στέφανος Γανωτής εξέφρασε στα social media την επιθυμία του να εξυπηρετήσει αφιλοκερδώς την περίοδο της καραντίνας τους ανήμπορους.

Προσφορά ανθρωπιάς από ένα συνάνθρωπό μας που διαθέτει μηχανάκι και διατίθεται να μεταφέρει τρόφιμα, φάρμακα ή ότι άλλο έχει ανάγκη κάποιος που δεν έχει τη δυνατότητα μετακίνησης.

Ο Στέφανος Γανωτής εξέφρασε στα social media  την επιθυμία του να εξυπηρετήσει  αφιλοκερδώς την περίοδο της καραντίνας τους ανήμπορους. Με την ξεχωριστή του πρωτοβουλία, παραδίδει κι ένα υπέροχο μάθημα ανθρωπιάς.

Στην ανάρτησή του ο Στέφανος Γανωτής αναφέρει: Αγαπημένοι μου φίλοι, μιας και δουλεύω στην πιτσαρία, έχω την άδεια να κυκλοφορώ καθημερινά ως τη μία τα ξημερώματα. Από τις 2μμ που τελειώνει η τηλε-δουλειά μου στο σχολείο ως τις 7μμ που ξεκινάω δουλειά στην πιτσαρία, αλλά και μετά τα μεσάνυχτα που τελειώνω και για μια ακόμα ώρα, μπορώ να βοηθήσω σε μεταφορά τροφίμων και φαρμάκων όποιον έχει ανάγκη (φυσικά χωρίς χρήματα). Αν γνωρίζετε κάποιον που δυσκολεύεται μέσα στην καραντίνα και δεν έχει κάποιον δικό του να τον εξυπηρετήσει σε τέτοιου είδους μικροθελήματα, αν επίσης γνωρίζετε κάποιον που να χρειάζεται μια μερίδα φαγητό καθημερινά και δεν τα φέρνει βόλτα, ενημερώστε με άμεσα ή δώστε του το τηλέφωνό μου 6945282075 Μπορείτε ελεύθερα να το κοινοποιήσετε όπου θέλετε.

Πηγή: cityportal.gr