Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φώτισε τα κτίρια της με μπλε χρώμα για καλό σκοπό!

  1. H ζωή είναι γλυκιά. Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στέλνει το πιο ισχυρό και επίκαιρο μήνυμα. Προστατευόμαστε, ενημερωνόμαστε, δεν φοβόμαστε! Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με περηφάνια μετέχει στην Ημέρα φωτίζοντας τα κτίριά της με το μπλε χρώμα της ζωής, αναφέρει με post του στο facebook ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Η 14η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη και σκοπός της είναι να ενημερώσει το κοινό μέσα από διάφορες δράσεις για τα αίτια, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές και τη θεραπεία της νόσου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ», προσαρμοζόμενος στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα «διαφορετικά» με μία σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν κυρίως φωταγωγήσεις κτιρίων με μπλε χρώμα, που είναι το χρώμα του Διαβήτη.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υποστηρίζοντας και συμμετέχοντας στις δράσεις του συλλόγου, θα φωταγωγήσει με μπλε χρώμα τα τρία κεντρικά κτίρια της Περιφέρειας στην Πάτρα, στον Πύργο και το Μεσολόγγι από τις 13 έως και 15 Νοεμβρίου.

Πηγή: alphapatras.gr