Το Γηροκομείο Λήμνου ευχαριστεί τους «Καλούς του Σαμαρείτες»

Με αφορμή τη σημερινή Κυριακή και το κήρυγμα του Καλού Σαμαρείτη που ακούστηκε στις εκκλησίες, ο πρόεδρος του Γηροκομείου Λήμνου Βάϊος Καλλιγερής ευχαριστεί τους δωρητές του σωματείου που λειτουργούν ως άλλοι «καλοί Σαμαρείτες».

Το ευχαριστήριο μήνυμα αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του ,σε όσους με την ευγενική τους χειρονομία , συνδράμουν στην προσπάθεια ενίσχυσης του γηροκομείου να αντιμετωπίζει το οικονομικό πρόβλημα του, με την δωρεά χρημάτων ή τροφίμων.

Η προσφορά τους αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και ένδειξη κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης τους ,να προσφέρουν σε μια περίοδο που οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες .Και επειδή όλο αυτό ,έχει να κάνει με το γηροκομείο, ένα φιλανθρωπικό σωματείο με τεράστια κοινωνική προσφορά στη Λήμνο , είναι σημαντικό και συγκινητικό. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Σήμερα 15 Νοεμβρίου 2020 που στις εκκλησίες διαβάζετε το κατά Λουκά ευαγγέλιο που αναφέρεται στην παραβολή του Καλού Σαμαρείτη»,θεωρούμε καθήκον μας ,να ευχαριστήσουμε όλους όσους μέχρι σήμερα ,συνέβαλλαν στην λειτουργία του γηροκομείου ως Διοικούντες, εργαζόμενοι και ως χορηγοί.         

Πηγή: limmosfm100.gr            

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Καλλιγερής Βαγιανός