“Κεντρικόν”: Ετοίμασαν και διένειμαν 130 γεύματα αγάπης σε όσους έχουν ανάγκη

130 γεύματα αγάπης ετοίμασαν και έστειλαν με διανομείς η ομάδα του “Κεντρικόν” σήμερα Κυριακή, προσφέροντας σε συνδημότες μας που έχουν ανάγκη ένα ζεστό γεύμα, εν μέσω πανδημίας και καραντίνας. Το μενού περιελάμβανε κοτόπουλο κοκκινιστό με ρύζι, χοιρινό κρασάτο με πατάτες φούρνου, δροσερές σαλάτες λάχανο-καρότο, φέτα και μπισκότα για παιδιά.

Η ομάδα του “Κεντρικόν” με επικεφαλής τους σεφ Πέτρο Βρυώνη και Αλέξη Παπαδάκη ετοίμασαν από το πρωί τα γεύματα, βάσει των αιτημάτων που είχαν από κόσμο. Στο κάλεσμα που έκανε η διεύθυνση του μαγαζιού υπό τον Παναγιώτη Μπούχαλη, τις προηγούμενες ημέρες, ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου, αποδεικνύοντας περίτρανα πόσο ανάγκη έχουν συμπολίτες μας τις δύσκολες αυτές μέρες της πανδημίας, και πόσο σημαντική είναι η βοήθεια που παρέχεται αφιλοκερδώς, τόσο από το προσωπικό όσο και από επαγγελματίες, που προσέφεραν τα προϊόντα. Μάλιστα, έγινε και κάλεσμα να καθιερωθεί αυτό κάθε Κυριακή εφόσον υπάρχουν επαγγελματίες που προσφέρουν τις πρώτες ύλες, το προσωπικό του “Κεντρικόν” είναι διατεθειμένο να το κάνει αφιλοκερδώς κάθε Κυριακή αφού διαπιστώθηκε ότι οι ανάγκες είναι μεγάλες.

Οι διανομείς, εθελοντές και αυτοί, μετάφεραν τα πακέτα στα σπίτια που είχαν στη λίστα τους, ενώ κάποιες οικογένειες ήρθαν και τα παρέλαβαν. Ως ανέλπιστο δώρο το χαρακτήρισαν οι οικογένειες που παρέλαβαν τα γεύματά τους, ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν να ετοιμαστούν και να διανεμηθούν στο σπίτι τους. Μαζί με τα γεύματα, δόθηκαν και ρούχα σε κάποιες οικογένειες με μικρά παιδιά που τα είχαν απολύτως ανάγκη.

 

Πηγή: messinialive.gr