Ζέττα Μακρή: Δωρεά ευθύνης ανώνυμου Βολιώτη επιχειρηματία 300 rapid tests

Δωρεά ευθύνης και μεγάλης προσφοράς έκανε, δια της προέδρου της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτή Μαγνησίας Ζέττας Μ. Μακρή, Βολιώτης επιχειρηματίας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Συγκεκριμένα, προσέφερε 300 rapid tests, ώστε να διανεμηθούν στους θεσμικούς φορείς, που είχαν υποβάλει σχετικό αίτημα στην βουλευτή. Μόλις η κ. Μακρή ενημέρωσε τον δωρητή, χωρίς δισταγμό ή καθυστέρηση, δεσμεύθηκε να προμηθευθεί τα tests και να τα παραδώσει στην ίδια. Την επόμενη ημέρα, κατόπιν σχετικής προσυνεννόησης και τηρώντας, αυστηρά, τα υγιειονομικά πρωτόκολλα, η βουλευτής παρέδωσε στον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό Κιαμέτη, υπεύθυνο για το Σουρλίγκειο γηροκομείο Καναλίων και στους εκπροσώπους των δημοτικών αρχών και στους συνδικαλιστές, που είχαν ζητήσει αυτή την συνδρομή, τα κιβώτια με τα rapid tests.

Οι δήμοι Ρήγα Φεραίου, που εκπροσωπήθηκε από τους κύριους Σταύρο Χατζή και Γιώργο Παπατόλια , Ζαγοράς-Μουρεσίου, που εκπροσωπήθηκε από τους κύριους Απόστολο Κοντογιώργο και Ιωάννη Μούτο παρουσία και του κυρίου Απόστολου Τσελεπή και Νοτίου Πηλίου, που εκπροσωπήθηκε από  τον κύριο Δημήτρη Παρρησιάδη ,ο διευθυντής του ΕΚΚΝ (Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Βόλου) Βασίλης Αποστολάκης και ο Κώστας Φιλίππου, γενικός γραμματέας της Ένωσης Πυροσβεστών Νομού Μαγνησίας παρέλαβαν το υγιειονομικό υλικό, ευχαριστώντας την βουλευτή και δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη τους στον ανώνυμο δωρητή.

«Είμαι πολύ περήφανη για τους συμπατριώτες μου, που προσφέρουν και συμβάλλουν στην υγιειονομική ασφάλεια, χωρίς αντάλλαγμα ή ιδιοτέλεια» δήλωσε, συγκινημένη, η Ζέττα Μακρή, προσθέτοντας «αρκεί να θυμόμαστε ότι η εξέταση δεν είναι εμβόλιο!»

Πηγή: thenewspaper.gr/