Εθελοντική αιμοδοσία στο δήμο Παύλου Μελά την Πέμπτη

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης και συγκεκριμένα στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης. Τι χρειάζονται οι αιμοδότες.

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 και τις ώρες 09.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. το τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης και συγκεκριμένα στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης, επί της οδού Τζαβέλα 12 στον 1ο όροφο.

Οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική  τους ταυτότητα,  τον ΑΜΚΑ τους και να φορούν μάσκα.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος, κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν τα απαραίτητα αυστηρά μέτρα προστασίας για την COVID -19, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών και του προσωπικού.

«Καθώς βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση της πανδημίας και οι μετακινήσεις όλων έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, έχει μειωθεί και η προσέλευση των αιμοδοτών με αποτέλεσμα τη μείωση των αποθεμάτων αίματος. Ευελπιστώντας στη συμμετοχή σας, σας περιμένουμε, σε μία διαδικασία που διαρκεί πολύ λίγο, ενώ η προσφορά της αξίζει μια ζωή καθώς οι ανάγκες μετάγγισης των ασθενών δεν μπορούν να περιμένουν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: voria.gr