Παίκτες και προπονητές του ΟΦΗ καθάρισαν σπίτια των πληγέντων στη Χερσόνησο

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, η ομάδα του ΟΦΗ, βρέθηκε την Τρίτη (17/11) κοντά στους πληγέντες της Χερσονήσου.

Παίκτες και προπονητές βοήθησαν τους ανθρώπους της περιοχής, να καθαρίσουν τα σπίτια τους που τα σκέπασε η λάσπη.

“Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας” δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος για αυτήν την ενέργεια του ΟΦΗ.

Και συνέχισε λέγοντας ότι “είναι πολύ δύσκολες στιγμές για αυτούς τους ανθρώπους. Μεγάλη δοκιμασία. Αν βοηθήσαμε, έστω και στο ελάχιστο, είναι μεγάλη μας χαρά. Θέλουμε να πούμε στον κόσμο ότι όποιος μπορείς ας έλθει να βοηθήσει και ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες να μην ξανασυμβεί αυτή η καταστροφή. Να είναι θετικοί και με χαμόγελο για να περάσει και αυτή η δοκιμασία. Οι άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους. Οι λάσπες ήταν ένα μέτρο. Ό,τι και να πούμε είναι πολύ λίγο. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να το προσπεράσουμε».

Ο Νίκος Κοροβέσης με τη σειρά του, ανέφερε ότι «όταν δεν το ζεις από κοντά δεν μπορείς να καταλάβεις την καταστροφή. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε κουράγιο σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Θα δώσουμε ένα πιάτο φαϊ, θα καθαρίσουμε λίγο, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ψυχολογία που παίρνουν.

Θέλουμε να μεταφέρουμε στον κόσμο ότι ο καθένας μπορεί να βοηθήσει από μόνος του, γιατί είναι σημαντικό.

Όταν υπάρχει πρόβλημα, πρέπει να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Παρόλο που είχαμε προπόνηση και ξυπνήσαμε πρωί, όταν ήρθαμε εδώ ξεχάσαμε την κούραση, ξεχάσαμε τα πάντα. Όταν βλέπεις 70 χρονών άνθρωπο να καθαρίζει τις λάσπες, δεν μπορεί να νιώθεις κουρασμένος».

Πηγή: creta24.gr