Το “ευχαριστώ” της εθελοντικής ομάδας SOS BOAK

Με την λήξη του 21ου πανελληνίου συνεδρίου για την προαγωγή κυκλοφοριακής κουλτούρας και οδικής ασφάλειας

Το δικό της “ευχαριστώ”  λέει η εθελοντική διαδυκτιακή ομάδας “SOS BOAK” με ανακοίνωση της, αναφορικά και με την λήξη του 21ου πανελληνίου συνεδρίου για την προαγωγή κυκλοφοριακής κουλτούρας και οδικής ασφάλειας.

H εθελοντική διαδυκτιακή ομάδα “SOS BOAK”, όπως τονίζει στην ανακοίνωση της “θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές του συνεδρίου και ιδιαιτέρως στο εργαστήριο μελέτης συμπεριφορών υγείας και οδικής ασφάλειας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου που είχε της ευθύνη διεξαγωγής“.

Την ίδια ώρα, στην ανακοίνωση της αναφέρει: “Συγχρόνως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές της διοργάνωσης για την πρόσκληση που απηύθυναν στην ομάδα μας, δίνοντας την ευκαιρία στους εκπροσώπους μας, να συνδιαλαγούν με εξαίρετους συνομιλητές, να αναπτύξουν αναλυτικά και τεκμηριωμένα τα θέματα των ομιλιών τους.

Η διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 20 και 21 Νοεμβρίου, Συμπεριέλαβε εξέχουσες προσωπικότητες και αξιόλογους ειδήμονες αναφορικά με την οδηγική συμπεριφορά και την προαγωγή συμπεριφορών ασφαλούς οδήγησης. Η παρακολούθηση του συνεδρίου προσέδιδε τα μέγιστα στους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα παρουσίαζε σημαντικές και εποικοδομητικές τοποθετήσεις για την επιδίωξη της προαγωγής ασφαλούς οδηγικής
συμπεριφοράς.

Η ομάδα μας, αισθάνεται τιμή και χαρά για την συμμετοχή της στην διημερίδα και νιώθει την ανάγκη να εκφράσει την διαρκή διάθεσημοτητα και αρωγή της σε οποίες δράσεις αποβλέπουν στην πρόληψη της οδικής παιδείας και την εκμάθηση συμπεριφορών ασφαλούς οδήγησης.

Σας ευχαριστούμε εγκάρδια και σας γνωστοποιούμε ότι θα βρισκόμαστε συμμέτοχοι και συνοδοιπόροι σε κάθε δράση σας με σκοπό πάντοτε την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε αυτό το μείζονα κοινωνικό ζήτημα!!”

Πηγή: cretalive.gr