Την Κυριακή το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ, μας περιμένει να ζήσουμε μια διαφορετική εμπειρία στην Κηφισιά!

Το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ & το Let’s  ΠΑΠ ενώνουν τις δυνάμεις τους την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο UA City Challenge Run Kifisia

Την Κυριακή στο περιπτερό μας στο ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ, σας περιμένουμε για να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία!

Με χρήση της τεχνολογίας Virtual Reality, για 1η φορά στην Ελλάδα, γίνεται ευαισθητοποίηση – ενημέρωση του γυναικείου κοινού για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.   Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Κλέλια Χαρίση, η Βάσω Καραντάσιου, η Demy, ο Χάρης Γεωργιάδης και ο Αλέξης Κωστάλας.

Παράλληλα, θα ενημερωθείτε για την βραβευμένη εφαρμογή για androids & ios Let’s ΠΑΠ.

Ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος, μια απλή και σύντομη διαδικασία
δεν πρέπει να φοβίζει καμία γυναίκα, αφού μια και μόνον εξέταση μπορεί να  σώσει τη ζωή, καθώς η πρόληψη σώζει ζωές.

Το Let’s ΠΑΠ παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά διαδραστικών μαθημάτων και quiz που ενημερώνουν για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του ιού HPV, περιλαμβάνει ημερολόγιο καταγραφής ημερομηνιών & υπενθυμίσεων, ενώ  προφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα που  ολοκληρώσει με επιτυχία τα μαθήματα, να συμμετέχει σε κλήρωση για να κερδίσει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.

Δημιουργήθηκε από την Ελληνική φαρμακευτική εταιρία AENORASIS, με την επιστημονική στήριξη της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group)

Ελάτε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, Λεωφ. Κηφισίας 338, Ερυθραία από τις 08.45 – 13.00 σε μια γιορτή αφιερωμένη στην ζωή να μας γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας, γιατί όπως λέμε στο ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ,  η Ζωή είναι γιορτή και σαν γιορτή πρέπει να ζούμε  την κάθε μας μέρα!

Σας περιμένουμε!