Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney μας βάζει με τον πιο συγκινητικό τρόπο σε εορταστικό mood

«Από την οικογένεια μας στη δική σας»

Τα Χριστούγεννα έχουν τη μαγική δύναμη να κάνουν τις καρδιές των ανθρώπων ευτυχισμένες. Ίσως γιατί στρέφουν την προσοχή μας σε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο στη ζωή μας που δεν είναι άλλοι από τα μέλη της οικογένειά μας. Αν δεις τη νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney θα καταλάβεις για πιο ακριβώς πράγμα μιλάμε.

Είναι μια τρισδιάστατη σύντομη ταινία κινουμένων σχεδίων, που αφηγείται τη συγκινητική ιστορία μιας γιαγιάς, της εγγονής της και των οικογενειακών παραδόσεων που τις συνδέουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η γιαγιά Λόλα έχει ένα πολύ αγαπημένο παιχνίδι που έλαβε ως μικρό παιδί από τον πατέρα της, το 1940. Κάθε χρονιά που περνάει, ο Μίκυ Μάους έρχεται να συμβολίσει την παιδική ηλικία της ενώ είναι και μια σημερινή σύνδεση με την εγγονή της, ως ο απόλυτος εμπνευστής της εορταστικής έκπληξης το πρωί των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο της εορταστικής καμπάνιας της Disney, “Από την οικογένεια μας στη δική σας”, η διαφήμιση σηματοδοτεί την 40ετή συνεργασία με την παιδική φιλανθρωπική μη κερδοσκοπική οργάνωση, Make-A-Wish®. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στα κανάλια της Disneyστην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, καθώς και στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Βόρεια Αμερική και σε περιοχές της Ασίας. Kαι στην Ελλάδα η ταινία είναι διαθέσιμη για προβολή στην σελίδα της Disney στο Facebook και στο κανάλι της Disney στο Youtube.

Οι θαυμαστές της Disney θα μπορούν να αγοράσουν το λούτρινο vintage παιχνίδι περιορισμένης έκδοσης που εμφανίζεται στη διαφήμιση από το Disney Store και το ShopDisney.eu, συνεισφέροντας έτσι στους οργανισμούς Make-A-Wish.

Επίσης, για να γιορτάσει το θέμα των εορταστικών οικογενειακών παραδόσεων, η Disney τους ενθαρρύνει να μοιραστούν στο Facebook, το Instagram ή το Twitter τις δικές τους παλιές και πρόσφατες εορταστικές αναμνήσεις χρησιμοποιώντας το #LoveFromDisney. Για κάθε ανάμνηση που θα δημοσιεύεται η Disney θα δωρίσει $ 1USD στο Make-A-Wish® (έως 100.000 $ USD).

Το τραγούδι της διαφήμισης ερμηνεύει η 19χρονη Griff. Η τραγουδοποιός Sarah Griffiths θυμάται τον εαυτό της να τραγουδά από μικρή στην εκκλησία κι έτσι μπήκε μέσα της το μικρόβια. Η ταλαντούχα Αγγλίδα συμμετείχε με ενθουσιασμό στη διαφήμιση. “Το θέμα της οικογένειας και των αγαπημένων προσώπων είναι πάντα πρώτο στο μυαλό μου -ειδικά αυτά τα Χριστούγεννα”, δήλωσε.

Η ιστορία πλαισιώνεται στην Ελλάδα από την γεμάτη συναίσθημα φωνή της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας Τάμτα, η οποία ερμηνεύει το “Love Is A Compass“, που γράφτηκε από την ομάδα σύνθεσης / παραγωγής τραγουδιών, Parkwild. “Είμαι ενθουσιασμένη που συμμετέχω στη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Disney, για την υποστήριξη του Make-A-Wish®. Οι στίχοι του κομματιού και η αφήγηση στη διαφήμιση είναι δυνατοί και σημαντικοί. Το θέμα οικογένειας και των αγαπημένων ανθρώπων είναι κυρίαρχο σε πολλούς από εμάς – ειδικά αυτά τα Χριστούγεννα”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

Κι εδώ μπορείς να απολαύσεις ξανά τη διαφήμιση με την υπέροχη φωνή της Τάμτα.