Γηροκομείο Ξάνθης: To «Ευχαριστώ» στους δωρητές

Τους συμπολίτες και φορείς της περιοχής της Ξάνθης, οι οποίοι προσέφεραν χρηματική βοήθεια, υλικά και υπηρεσίες, ευχαριστούν δημοσίως, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και οι φιλοξενούμενοι του ιδρύματος Γηροκομείου Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος».

«Σε μια παρατεταμένη δύσκολη περίοδο, που ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο του 2020 αντιμετωπίζουμε, όπως μπορούμε τις διάφορες συνέπειες της πανδημίας. Με τη χειρονομία τους αυτή συνεχίζουν να συμπαραστέκονται στο έργο της διοίκησης, και να το διευκολύνουν. Μια διοίκηση, η οποία προσπαθεί συνεχώς εδώ και σχεδόν εννέα (9) έτη για την καλύτερη αξιοποίηση όλων αυτών των προσφορών με απόλυτη διαφάνεια και συχνή ενημέρωση.» αναφέρεται στην ανακοίνωση του γηροκομείου.

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται:»Είναι για μας πραγματικά ιδιαιτέρως σημαντικό, ότι όλοι οι προαναφερόμενοι συνδράμουν με τον τρόπο τους και συνήθως από το υστέρημά τους, στη μεγάλη προσπάθεια, που καταβάλλουμε όλοι μας, για να επιβιώσει και να «σταθεί» το ίδρυμα και να είναι ακόμη καλύτερη, ασφαλέστερη και αξιοπρεπέστατη η διαμονή των παππούδων και των γιαγιάδων μας στα στερνά τους χρόνια.»

Πηγή: ert.gr