Ιερός Ναός Αναλήψεως Ραφήνας: Χριστουγεννιάτικος έρανος αγάπης

Αποσκοπεί στην ενίσχυση των φιλανθρωπικών δράσεων του Ι. Ναού μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι προσφέρεται καθημερινά γεύμα σε δεκάδες συνανθρώπους μας, δίδονται εβδομαδιαία πακέτα τροφίμων σε πολλές οικογένειες, παρέχονται χρηματικά βοηθήματα για ποικίλες ανάγκες κ.α.

Φέτος η διενέργεια του Εράνου, στα σπίτια μας, είναι πολύ δύσκολη λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας [ολικής ή μερικής]. Γιατί ενώ η συλλογή χρημάτων, λόγω των μέτρων, είναι πολύ δύσκολη αλλά οι ανάγκες μεγαλώνουν. Ειδικά φέτος, που στερούμαστε πολλά, ειδικά φέτος η αγάπη μας πρέπει να βρει τρόπο να ξεπεράσει τα εμπόδια και να φθάσει όπου υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται την έννοια μας. Δημιουργήσαμε λοιπόν αυτήν την σελίδα ώστε να μπορέσετε ηλεκτρονικά να συνδράμετε στο έργο της Ενορίας μας, από το περίσσευμα της καρδιάς σας.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Συλλ. Τρίτεκνων Πολυτέκνων «Αγ Νεκτάριος» – Σε απελπιστική κατάσταση μανούλα με 4 παιδιά!

Είναι πολύ σημαντικό, όσοι γνωρίζουν τις νέες τεχνολογίες, να βοηθήσουν όσους τυχόν θέλουν να συνδράμουν στον έρανο, αλλά δεν γνωρίζουν την διαδικασία.

Δωρεά

Οδηγίες: Πατώντας στο “κουμπί” της δωρεάς, οδηγείστε στη σελίδα δωρεάς του εράνου. Εκεί μπορείτε να κάνετε την προσφορά σας με δύο (2) τρόπους:

Με PayPal, για όσους έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα αυτή. Στην περίπτωση αυτή θα έρχεται αυτόματα η απόδειξη στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Με χρεωστική – πιστωτική κάρτα, όπου πρέπει απλά να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας.
Παρακαλούμε να αποθηκεύσετε την απόδειξή σας , διότι μπορεί να χρειαστεί σε περίπτωση που διεξαχθεί κλήρωση λαχειοφόρου τα Χριστούγεννα.

Δείτε ακόμα:  Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων στο Μαρκόπουλο

Για όποιον επιθυμεί μπορεί να κάνει τη δωρεά του απ’ ευθείας στον Λογαριασμό του Ι. Ναού στην Εθν. Τράπεζα:
IBAN: GR 82 0110 1490 0000 1495 5801 023

Ευχαριστούμε πολύ.

Εκ του Ι. Ναού

Πηγή: irafina.gr