Γεύματα αγάπης για τους κατοίκους των Βολιμών | Μία ακόμα σημαντική δράση του Ομίλου «ΣτηρίΖΩ»

Τις ξεχωριστές του δράσεις συνεχίζει ο Όμιλος Εθελοντών Προσφοράς Ζακύνθου «ΣτηρίΖΩ».

Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πουνεντεζι Βολιμών», τα μέλη του μοίρασαν μερίδες φαγητού σε κατοίκους των Βολιμών που έχουν ανάγκη. Εκτός από γεύματα αγάπης, ο Όμιλος πραγματοποιεί και διαδικτυακές μουσικές βραδιές για να στηρίξει όσους μένουν μόνοι στο σπίτι λόγω του lockdown.

Η πρόεδρος του «ΣτηρίΖΩ» Γεωργία Σαρακίνη, μίλησε για τη συγκεκριμένη δράση. «Στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη. Θα ακολουθήσουν και άλλες κοινότητες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας βοηθούν σε αυτές τις δράσεις μας. Πάντα βάζουμε στα πακέτα φαγητό και σαλάτα. Θα συνεχίσουμε το έργο μας και ενόψει των γιορτών για όσους το έχουν ανάγκη».

Στη σχετική ανακοίνωση του Ομίλου αναφέρεται: «Ο όμιλος Εθελοντών Προσφοράς Ζακύνθου ΣτηρίΖΩ στα πλαίσια των Γευμάτων Αλληλεγγύης βρέθηκε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις Βολίμες όπου διανεμήθηκαν μερίδες φαγητού σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Πουνεντεζι Βολιμών. Είναι σημαντικό για εμάς να βρισκόμαστε κοντά στους κατοίκους των ορεινών περιοχών που έχουν την ανάγκη μας. Να ευχαριστούμε για την συνεργασία τον πολιτιστικό σύλλογο Πουνεντεζι για την αγορά των προϊόντων και την διανομή του φαγητού, το αρτοποιείο «Παράδοση» για το ψωμί, το κατάστημα «Zante Plast» για τα είδη συσκευασίας μιας χρήσης και τον εθελοντή του ομίλου μας Steve Baker για την προετοιμασία του γεύματος. Ο Όμιλος για να μπορέσει να συνεχίσει τις δράσεις του και την στήριξη των 70 οικογενειών του ομίλου ζητά τη στήριξη σας. Βοήθησε και εσύ τους συνανθρώπους σου που έχουν ανάγκη. Βοηθήστε να αγοραστούν τρόφιμα για τις οικογένειες του ομίλου καταθέτοντας το ελάχιστο για τον καθένα πόσο στον λογαριασμό του ομίλου Gr 9801407720772002002022026 Alpha bank δικαιούχος Ο.Ε.Π.Ζ ΣτηρίΖω. Τηλ. χορηγιών 6942073999. Η στήριξη σου με 1 ευρώ γίνεται πράξη».

Πηγή: imerazante.gr