Δράμα: Χριστουγεννιάτικη δράση του Τοίχου της Καλοσύνης

Τη Χριστουγεννιάτικη δράση «Γι’ αυτά που έχεις στην καρδιά σου» διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας»Μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να διαλέξουν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από τη φετινή χειροποίητη συλλογή των εθελοντών κάνοντας ταυτόχρονα δωρεά αγάπης σε έναν συνάνθρωπο που περνάει δύσκολες στιγμές.

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή του Τοίχου της Καλοσύνης αποτελείται από χειροποίητες γυάλινες μπάλες σε 12 διαφορετικά σχέδια και χρώματα μέσα σε ειδική συσκευασία δώρου. Μάλιστα, δίνεται η δυνατότητα να γραφτεί πάνω στην μπάλα η προσωπική ευχή ή το μήνυμα αγάπης της επιλογής του αγοραστή.

Επίσης, διαθέτει χειροποίητα υφασμάτινα νεσεσέρ-κασετίνες με έξι μίνι χειροποίητα μπισκότα βουτύρου φτιαγμένα από αγνά υλικά και διακοσμημένο με χριστουγεννιάτικα σχέδια από ζαχαρόπαστα.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί επικοινωνεί είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά με τους εθελοντές του Τοίχου της Καλοσύνης στα τηλέφωνα 6945233637 και 6981322003 ή με προσωπικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (thewallofkindnessdrama@gmail.com ) ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: ert.gr